Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γαϊτάνης (ΝΔ) για υπόθεση Κουφοντίνα: Κανείς δεν μπορεί να εκβιάζει το κράτος δικαίου

Γαϊτάνης (ΝΔ) για υπόθεση Κουφοντίνα: Κανείς δεν μπορεί να εκβιάζει το κράτος δικαίου
Ο κ. Γαϊτάνης σημείωσε ότι οι διαδηλώσεις προφανώς επιτρέπονται αλλά όλοι πρέπει να αναλογιστούν το μέγεθος της ευθύνης τους και η αξιωματική αντιπολίτευση έχει ευθύνη
Σχετικά Άρθρα

«Κανείς δεν μπορεί να εκβιάζει το κράτος δικαίου, η κυβέρνηση το υπερασπίστηκε σταθερά όσες δικαστικές προσφυγές έκανε ο καταδικασμένος τρομοκράτης απερρίφθησαν», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης, αναφερόμενος στην υπόθεση Κουφοντίνα.
«Αποφάσισε να σταματήσει την απεργία πείνας, αυτό είναι καλό για τον ίδιο, όμως με τη δήλωσή του έκανε κάλεσμα στις διαδηλώσεις που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ εν μέσω πανδημίας και θα πρέπει να έχουμε και μια απάντηση από το ΣΥΡΙΖΑ αν τελικά αποδέχεται αυτή την πρόσκληση ή όχι», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο χρονικό διάστημα με διάφορες αφορμές προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την κόπωση των πολιτών και να την μετατρέψει σε ένα αντικυβερνητικό κίνημα, και αυτό το κάνει από ανάγκη περισσότερο διότι δεν είναι σε θέση να προβάλλει μια σοβαρή εναλλακτική κυβερνητική πρόταση που να μπορεί φυσικά να συζητηθεί με πολιτικούς όρους», υπογράμμισε ο ίδιος.
«Άρα για να καλύψει αυτή του την ένδεια προσκαλεί τον κόσμο σε συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα και από την άλλη ενώ προβαίνει σε αυτού του είδους την αντικοινωνική συμπεριφορά εν μέσω πανδημίας, και δεν είναι αντικοινωνικό κανείς να διαδηλώνει αυτή τη στιγμή όμως έχουμε πανδημία», δήλωσε επιπρόσθετα μιλώντας στα Παραπολιτικά.

Για τις διαδηλώσεις

Ο κ. Γαϊτάνης σημείωσε ότι οι διαδηλώσεις προφανώς επιτρέπονται αλλά όλοι πρέπει να αναλογιστούν το μέγεθος της ευθύνης τους και η αξιωματική αντιπολίτευση έχει ευθύνη.
«Δεν μπορεί την ίδια ώρα που καλεί τους πολίτες σε συγκεντρώσεις την ίδια ώρα να εγκαλεί την κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας, να μιλάει για εικόνα Μπέργκαμο.
Αυτού του είδους η υποκρισία είναι η χειρότερη από όλες», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.
«Όλοι οι πολίτες γνωρίζουμε πως πρέπει πλέον να φερθούμε ύστερα από ένα χρόνο πανδημίας, το ζήτημα είναι να μην επιτρέπουμε σε κανέναν αυτού του είδους την ψυχική κόπωση, την αγωνία που έχουν ενδεχομένως οι συμπολίτες μας για το αύριο, να μην μετατρέπεται σε μια τυφλή οργή η οποία όμως δεν οδηγεί πουθενά», κατέληξε.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης