Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Γιάννης Κορεντσίδης, δήμαρχος Καστοριάς: Στόχος μας είναι η Καστοριά να καλύψει τις ανάγκες κάθε τουρίστα

tags :
Γιάννης Κορεντσίδης, δήμαρχος Καστοριάς: Στόχος μας είναι η Καστοριά να καλύψει τις ανάγκες κάθε τουρίστα
Η Καστοριά μπορεί να αποτελέσει τη βάση για να ανακαλύψουν οι τουρίστες αρκετές ομορφιές στις γύρω περιοχές
Για τα μέτρα που έχει λάβει ο δήμος της Καστοριάς στο πλαίσιο περιορισμού της πανδημίας του κορωνοϊού, καθώς και για τις ενέργειες που δρομολογεί η δημοτική Αρχή με στόχο την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος της πόλης μιλά σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98,9 o Γιάννης Κορεντσίδης, δήμαρχος Καστοριάς.
«Η Καστοριά μπορεί να αποτελέσει τη βάση για να ανακαλύψουν οι τουρίστες αρκετές ομορφιές στις γύρω περιοχές. Στόχος της δημοτικής Αρχής είναι να συμβάλλουμε στα μέγιστα ώστε η Καστοριά να αναδειχθεί στον τουριστικό προορισμό που θα καλύψει τις ανάγκες κάθε ταξιδιώτη για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Κορεντσίδης.
«Ακόμη κι η αρνητική διαφήμιση είναι διαφήμιση. Μπορεί να συμβάλει θετικά στην προβολή ενός τόπου και στην προσέλκυση τουριστών. Θα ήθελα να πω όμως ότι η Καστοριά ως προορισμός διαθέτει πάρα πολλά πλεονεκτήματα που υπερτερούν έναντι άλλων και μόνο η φυσική της ομορφιά είναι κάτι που συμβάλλει ώστε να μη βασιζόμαστε στην αρνητική διαφήμιση, αλλά να προβάλλουμε τα θετικά στοιχεία της περιοχής που είναι πάρα πολλά. Ήμασταν η πρώτη περιοχή που επλήγη από τη νόσο COVID-19, αλλά και η πρώτη που βγαίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μία ελεγχόμενη κατάσταση, κάτι που μας κάνει να αισιοδοξούμε», τονίζει ο δήμαρχος Καστοριάς.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:
https://www.alpha989.com/Interview.aspx?a_id=90349

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης