Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πάτρα: Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για διοργάνωση πάρτι με 93 θαμώνες - Επιβλήθηκαν πρόστιμα

Πάτρα: Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για διοργάνωση πάρτι με 93 θαμώνες - Επιβλήθηκαν πρόστιμα

Επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα συνολικού ύψους περίπου 47.000 ευρώ - Αναζητείται ένας άνδρας

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων σε προάστιο της Πάτρας προχώρησαν τα ξημερώματα της Κυριακής 14/3 οι αστυνομικές αρχές, καθώς είχαν διοργανώσει κοινωνική εκδήλωση (πάρτι), όπου διασκέδαζαν ως προσκεκλημένοι 93 άτομα.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη της διασποράς του κορωνοϊού (covid -19), ενώ βεβαιώθηκαν πρόστιμα.

Έλεγχοι σε ημιτελή οικοδομή

Όπως ανακοινώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία, συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από τους αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, με τη συνδρομή αστυνομικών υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, τέσσερις ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη της διασποράς του κορωνοϊού (covid -19).
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, σε έλεγχο που ενήργησαν, σήμερα τα ξημερώματα, σε ημιτελή οικοδομή, σε προάστιο της Πάτρας, διαπίστωσαν ότι οι τέσσερις άνδρες, είχαν διοργανώσει κοινωνική εκδήλωση (πάρτι), όπου διασκέδαζαν ως προσκεκλημένοι 93 άτομα, παραβιάζοντας τα μέτρα για την πρόληψη της διασποράς του κορωνοϊού (covid -19).
Από τους αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών βεβαιώθηκαν, στους τέσσερις άνδρες και σε έναν ακόμα άνδρα – διοργανωτή, ο οποίος τράπηκε σε φυγή και αναζητείται, διοικητικά πρόστιμα, συνολικού ύψους 19.000 ευρώ, ενώ στους 93 θαμώνες επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα, συνολικού ύψους 27.900 ευρώ.

Αναζητείται ο διοργανωτής

Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν ακόμη έναν ακόμα άνδρα – διοργανωτή, ο οποίος τράπηκε σε φυγή.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο ένας από τους συλληφθέντες και ο άνδρας διοργανωτής που αναζητείται, είχαν συλληφθεί την 8/3/2021 για διοργάνωση ακόμα ενός πάρτι στην Πάτρα με τη συμμετοχή περισσότερων από 40 προσκεκλημένων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης