Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

F1: Ο Bottas ταχύτερος στην δεύτερη ημέρα δοκιμών στο Μπαχρέιν

F1: Ο Bottas ταχύτερος στην δεύτερη ημέρα δοκιμών στο Μπαχρέιν
O Lewis Hamilton είχε μια έξοδο το πρωί στη στροφή 13, με αποτέλεσμα να βγει κόκκινη σημαία για 15 λεπτά στις δοκιμές.

Η Mercedes έδειξε να αφήνει πίσω τα προβλήματα που αντιμετώπισε στις 12/3 καθώς ο Valtteri Bottas σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στην δεύτερη ημέρα δοκιμών ενόψει της νέας σεζόν της Formula 1, οι οποίες διεξάγονται στο Μπαχρέιν.
Πάντως, ο Lewis Hamilton είχε μια έξοδο το πρωί στη στροφή 13, με αποτέλεσμα να βγει κόκκινη σημαία για 15 λεπτά στις δοκιμές.
Ο Bottas «γύρισε» την πίστα του Σακχίρ σε 1:30.289 με μαλακή γόμα και ενώ απέμεναν μόλις 20 λεπτά για την «αυλαία» της ημέρας.
Τον δεύτερο καλύτερο χρόνο σημείωσε ο Pierre Gasly ο οποίος ήταν 124 χιλιοστά του δευτερολέπτου πιο αργός από τον Bottas με την ίδια γόμα.
Ο Γάλλος οδηγός της AlphaTauri μοιράστηκε το μονοθέσιο με τον Ιάπωνα Yuki Tsunoda ο οποίος «έτρεξε» το πρωί και κατετάγη ενδέκατος.
Ο Lance Stroll με Aston Martin κατετάγη τρίτος με ένα πολύ γρήγορο γύρο στο τέλος της ημέρας, ωστόσο ο Γερμανός «ομόσταυλός» του, Sebastian Vettel, ήταν ο πιο αργός από όλους, καθώς «έγραψε» μόλις 10 γύρους, λόγω προβλήματος στο κιβώτιο ταχυτήτων, το οποίο λύθηκε πριν μπει στην πίστα ο Καναδός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης