Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Άνδρας συνελήφθη την ώρα της δίκης του που πραγματοποιούνταν με βιντεοκλήση μέσω Zoom

ΗΠΑ: Άνδρας συνελήφθη την ώρα της δίκης του που πραγματοποιούνταν με βιντεοκλήση μέσω Zoom
Η πανδημία έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιούνται οι ακροαματικές διαδικασίες με την τεχνολογία να αντικαθιστά τη φυσική παρουσία δικαστών
Σχετικά Άρθρα

Άνδρας, κατηγορούμενος για επίθεση με σκοπό σωματικής βλάβης, συνελήφθη την ώρα της δίκης του μέσω Zoom, καθώς έπεσε σε αντιφάσεις.
Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες την ώρα που γινόταν η βιντεοκλήση παρουσία δικαστή και εισαγγελέα.
Η πανδημία έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιούνται οι ακροαματικές διαδικασίες με την τεχνολογία να αντικαθιστά τη φυσική παρουσία δικαστών, εισαγγελέων και κατηγορουμένων.

Στις ΗΠΑ έλαβε χώρα ένα πρωτοφανές περιστατικό κατά τη διάρκεια δίκης μέσω βιντεοκλήσης του James.
Το φερόμενο ως θύμα του λάμβανε επίσης μέρος στην ακρόαση.

Όπως αναφέρει η USA Today, μετά το 7ο λεπτό του βίντεο που ακολουθεί, η βοηθός εισαγγελέα προειδοποίησε το δικαστήριο πως έχει βάσιμες υποψίες από τη γλώσσα του σώματος και τις μπερδεμένες απαντήσεις τoυ θύματος ότι βρίσκεται στον ίδιο χώρο με τον κατηγορούμενο για την επίθεση προς το πρόσωπό της.
Ο δικαστής ζήτησε από τον κατηγορούμενο να βγει έξω και να φωτογραφίσει το σπίτι που βρισκόταν και να δείξει την εικόνα στο δικαστήριο, εκείνος αρνήθηκε, επικαλούμενος χαμηλή μπαταρία στο τηλέφωνό του.
Η αστυνομία πήρε την κατάσταση στα χέρια της και λίγο αργότερα, στο 13ο λεπτό του βίντεο εμφανίστηκαν ξανά οι δύο νεαροί στο ίδιο δωμάτιο, μόνο που αυτή τη φορά οι αστυνομικοί είχαν εισβάλει στο σπίτι, για να συλλάβουν τον James.
Ο κατηγορούμενος προσπάθησε να απολογηθεί, λέγοντας ότι δεν είχαν σκοπό να πουν ψέματα στο δικαστήριο.
Ο James συνελήφθη ενώ προστέθηκε η κατηγορία για παρακώλυση του δικαστικού έργου και ακύρωση της εγγύησής του.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης