Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Η Meitu αγόρασε bitcoin και ethereum αξίας 40 εκατομμυρίων δολαρίων

tags :
Η Meitu αγόρασε bitcoin και ethereum αξίας 40 εκατομμυρίων δολαρίων
Η Meitu, κινεζική εταιρεία που παρέχει μια εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών, αγόρασε bitcoin και ethereum συνολικής αξίας 40 εκατ. δολαρίων, αποτελώντας μια ακόμη μεγάλη εταιρεία που προχωρά σε αγορά κρυπτονομισμάτων

Η Meitu, μια κινεζική εταιρεία που παρέχει μια εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών, αγόρασε bitcoin και ethereum συνολικής αξίας 40 εκατ. δολαρίων, αποτελώντας μια ακόμη μεγάλη εταιρεία που προχωρά σε αγορά κρυπτονομισμάτων.
Ειδικότερα, η εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ εταιρεία ανακοίνωσε την Κυριακή ότι αγόρασε ethereum αξίας 22,1 εκατομμυρίων δολαρίων και bitcoin αξίας 17,9 εκατομμυρίων δολαρίων.
Σύμφωνα με το CNBC, η Meitu αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι «η τεχνολογία blockchain έχει τη δυνατότητα να διαταράξει τόσο τις υπάρχουσες οικονομικές όσο και τις τεχνολογικές βιομηχανίες, παρόμοια με τον τρόπο με τον οποίο το διαδίκτυο στα κινητά έχει διαταράξει το διαδίκτυο στους υπολογιστές και πολλές άλλες βιομηχανίες εκτός διαδικτύου».
Η κίνηση αυτή δείχνει στους επενδυτές ότι η Meitu «έχει το όραμα και την αποφασιστικότητα να αγκαλιάσει την τεχνολογική εξέλιξη, και ως εκ τούτου προετοιμάζει την είσοδό της στη βιομηχανία blockchain», αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.
Η εταιρεία σημειώνει ακόμη πως οι τιμές των κρυπτονομισμάτων παρουσιάζουν ακόμη πολύ υψηλή μεταβλητότητα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης