Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για προανακριτική Παππά: Αναζητά σωσίβιο ο Μητσοτάκης – Κίνηση πολιτικής απελπισίας

ΣΥΡΙΖΑ για προανακριτική Παππά: Αναζητά σωσίβιο ο Μητσοτάκης – Κίνηση πολιτικής απελπισίας
Κανένας αντιπερισπασμός της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν θα καταφέρει να σταματήσει την κατάρρευση της αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ
Σχετικά Άρθρα

Για κίνηση πολιτικής απελπισίας κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας την πρόταση της ΝΔ για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής σχετικά με τους χειρισμούς του Νίκου Παππά στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.
Η ΝΔ προτείνει να διερευνηθούν οι χειρισμοί του πρώην υπουργού Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά, για τα αδικήματα της παθητικής δωροδοκίας και της παράβασης καθήκοντος.
«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αφού απέτυχε παταγωδώς στα κρίσιμα μέτωπα της πανδημίας και της οικονομίας, αναζητά σωσίβιο σε προανακριτικές επιτροπές. Πρόκειται για κίνηση πολιτικής απελπισίας.
Η κυβέρνηση που έχει χειραγωγήσει σχεδόν το σύνολο των ΜΜΕ με κρατικές διαφημιστικές δαπάνες και έχει απαλλάξει τους ιδιοκτήτες καναλιών από την υποχρέωση καταβολής της ετήσιας δόσης, στήνει προανακριτική για να δικάσει τον ΣΥΡΙΖΑ που για πρώτη φορά εφάρμοσε το Σύνταγμα και υποχρέωσε τους καναλάρχες να βάλουν το χέρι στη τσέπη.
Σε κάθε περίπτωση ο κος Μητσοτάκης καλό είναι να γνωρίζει ότι κανένας αντιπερισπασμός δε θα καταφέρει να σταματήσει τη κατάρρευση της κυβέρνησής του» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης