Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Σειρά επαφών του Χ. Θεοχάρη με σημαντικούς t.o. στην ΙΤΒ Berlin

tags :
Σειρά επαφών του Χ. Θεοχάρη με σημαντικούς t.o. στην ΙΤΒ Berlin
Στις επαφές αυτές, αναμένεται να τεθούν προς συζήτηση θέματα που σχετίζονται με τη μετακίνηση των πολιτών
“Return to Greece: The journey to revive a unique experience has just started”, είναι το θέμα της Συνέντευξης Τύπου του Υπουργού Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη αύριο Τρίτη 9 Οκτωβρίου στις 14.00 (ώρα Ελλάδος) στο πλαίσιο της διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης ΙΤΒ, έκθεσης που παραδοσιακά αποτελεί βαρόμετρο ενόψει του ανοίγματος της τουριστικής αγοράς και που φέτος πραγματοποιείται ψηφιακά λόγω της πανδημίας.
Κατά της διάρκεια της Έκθεσης, ο Έλληνας Υπουργός Τουρισμού έχει προγραμματίσει σειρά επαφών με εκπροσώπους των μεγαλύτερων ταξιδιωτικών οργανισμών της Ευρώπης αλλά και διεθνών φορέων του τουρισμού.
Στις επαφές αυτές, αναμένεται να τεθούν προς συζήτηση θέματα που σχετίζονται με την μετακίνηση των πολιτών, τον ταξιδιωτικό προγραμματισμό αλλά και τις εξελίξεις σχετικά με το πιστοποιητικό εμβολιασμού.
Να σημειωθεί ότι φέτος στο ψηφιακό περίπτερο του ΕΟΤ θα βρίσκονται 250 συνεκθέτες, ανάμεσα στους οποίους 50 ξενοδοχεία που δραστηριοποιούνται στην αγορά της Γερμανίας, 80 τουριστικά γραφεία, αλλά και 40 περιφέρειες και δήμοι της χώρας μας.

Πηγή: www.tourismotoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης