Τελευταία Νέα
Διεθνή

Washington Post: Οι εργαζόμενοι σε ΜΕΘ στην Ελλάδα αξίζουν αναγνώριση, την οποία σπάνια παίρνουν

Washington Post: Οι εργαζόμενοι σε ΜΕΘ στην Ελλάδα αξίζουν αναγνώριση, την οποία σπάνια παίρνουν
«Αυτοί οι άνθρωποι κάνουν μία από τις πιο παραγνωρισμένες δουλειές για να μας κρατήσουν ασφαλείς στα νοσοκομεία»,αναφέρει ο συντάκτης
Σχετικά Άρθρα

Για την τεράστια προσφορά του προσωπικού των νοσοκομείων γράφει συντάκτης της Washington Post, που χρειάστηκε να νοσηλευτεί μετά από μόλυνση του από κορωνοϊό.
Ο Kenneth Dickerman που υπογράφει το άρθρο στέκεται κυρίως στο προσωπικό που όπως λέει, η προσφορά του δεν αναγνωρίζεται ,όπως οι καθαριστές και οι καθαρίστριες.

«Αυτοί οι άνθρωποι κάνουν μία από τις πιο παραγνωρισμένες δουλειές για να μας κρατήσουν ασφαλείς στα νοσοκομεία»,αναφέρει ο συντάκτης, με το δημοσίευμα να πλαισιώνεται από φωτογραφίες του Θανάση Σταυράκη για το Associated Press, μέσα σε ελληνικά νοσοκομεία.

«Αξίζουν αναγνώριση, την οποία σπάνια παίρνουν.
Δεν έχω δει πολλά τον τελευταίο χρόνο ή ακόμη και χρόνια για τον ρόλο που παίζουν και έπαιζαν.
Όμως, όσο έψαχνα για να μοιραστώ μαζί σας, συνάντησα τη συλλογή του φωτογράφου του Associated Press Θανάση Σταυράκη, που τεκμηριώνει τις δουλειές των καθαριστών, ειδικά αυτών που εργάζονται σε κλινική ΜΕΘ στην Ελλάδα», αναφέρει.
Ο συντάκτης εκφράζει μέσω της Washington Post την ευγνωμοσύνη του για το έργο τους.
«Και παρόλο που οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε ελληνικό νοσοκομείο, βλέπω σε αυτούς τόσο πολλούς από τους ανθρώπους που διασφάλισαν ότι το δωμάτιό μου ήταν καθαρό και διασφάλιζαν την τροφή μου», αναφέρει, προσθέτοντας ότι αξίζουν πράγματι μεγάλη αναγνώριση και ευγνωμοσύνη.
washington_post_nos.jpg

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης