Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η ΝΔ αρνείται το αίτημα Κουφοντίνα λόγω Μιχαλολιάκου;

Η ΝΔ αρνείται το αίτημα Κουφοντίνα λόγω Μιχαλολιάκου;
Σύμφωνα με δημοσίευμα, κυβερνητικοί κύκλοι για αιτιολογήσουν την άρνηση της ΝΔ να ικανοποιήσει το αίτημα Κουφοντίνα, αναφέρουν πως ανάλογο αίτημα μπορεί να ζητήσει ο Νίκος Μιχαλολιάκος.
Σχετικά Άρθρα

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», που τιτλοφορείται «Γιατί η κυβέρνηση αρνείται ‘’χατίρι’’ στον Κουφοντίνα».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, κυβερνητικοί κύκλοι για αιτιολογήσουν την άρνηση της ΝΔ να ικανοποιήσει το αίτημα Κουφοντίνα, αναφέρουν πως ανάλογο αίτημα μπορεί να ζητήσει ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Οι κυβερνητικοί κύκλοι

«Τι θα έλεγαν οι αριστεροί αν έκανε απεργία πείνας ο Νίκος Μιχαλολιάκος ζητώντας προνομιακή μεταχείριση; Ή ο Δημήτρης Λιγνάδης;» φέρεται να δηλώνει κυβερνητικός παράγοντας σύμφωνα με την εφημερίδα.
«Πως να σχολιάσει κανείς την θέση αυτή τόσο της εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”, του γνωστού συγκροτήματος, που προστατευόμενός του εδώ και δεκαετίες ήταν ο Λιγνάδης, καθώς και των κυβερνητικών κύκλων, που εξισώνουν ένα πολιτικό Κίνημα, που ψήφιζε μισό εκατομμύριο Έλληνες με την “17Ν” και τον Λιγνάδη; » αναφέρουν κύκλοι της Χρυσής Αυγής και προσθέτουν:
«Το μίσος και το πάθος τους κατά της Χρυσής Αυγής και του Νίκου Μιχαλολιάκου είναι τόσο βαθύ και αισχρό, που ξεπερνούν κάθε όριο λογικής.
Δείχνει ακόμη το δημοσίευμα αυτό την μόνιμη εμπάθεια του κόμματος της εθνικής μειοδοσίας ενάντια στο αληθινό Εθνικιστικό Κίνημα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης