Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Άρειος Πάγος - Υπέρ της ανακοίνωσης της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων για Κουφοντίνα, 7 δικαστές

Άρειος Πάγος - Υπέρ της ανακοίνωσης της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων για Κουφοντίνα, 7 δικαστές
Οι δικαστές που υπογράφουν την ανακοίνωση είναι μέλη της ΕΔΕ, και αναφέρουν ότι το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της Ένωσής τους, «ανταποκρίνεται στους καταστατικούς σκοπούς και τιμά το δικαστικό Σώμα»
Σχετικά Άρθρα
Υπέρ της ανακοίνωσης της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ) για το καταδικασμένο μέλος της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα, τάσσονται επτά δικαστές του Αρείου Πάγου.
Οι δικαστές που υπογράφουν την ανακοίνωση είναι μέλη της ΕΔΕ, και αναφέρουν ότι το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της Ένωσής τους, «ανταποκρίνεται στους καταστατικούς σκοπούς και τιμά το δικαστικό Σώμα».

Η ανακοίνωση

Πιο αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, της οποίας είμαστε μέλη, εξασφάλιζε διαχρονικά σε κάθε μέλος της το δικαίωμα να συμμετέχει και να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του σε κάθε ζήτημα που αφορά τη Δικαιοσύνη και τα ανθρώπινα δικαιώματα, όπως τούτο προτάσσεται και στο ''Προoίμιον'' του καταστατικού της ως βασική και θεμελιώδης αρχή της Ενώσεως. Επομένως, κάθε ανακοίνωση που έχει έναν τέτοιο στόχο και μια τέτοια κατεύθυνση, ανταποκρίνεται στους καταστατικούς σκοπούς και τιμά το δικαστικό Σώμα.
Ειρήνη Καλού, αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου,
Δήμητρα Κοκοτίνη, αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου,
Διονυσία Μπιτζούνη, αρεοπαγίτης,
Γεώργιος Παπαηλιάδης, αρεοπαγίτης,
Σταματική Μιχαλέτου, αρεοπαγίτης,
Αννα Φωτοπούλου, αρεοπαγίτης και
Ιωάννης Κωνσταντινόπουλος, αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης