Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Στο Ντουμπάι από την Αθήνα χωρίς καραντίνα με την Wizz Air Abu Dhabi

tags :
Στο Ντουμπάι από την Αθήνα χωρίς καραντίνα με την Wizz Air Abu Dhabi
Από την πύλη εισόδου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, οι επιβάτες μπορούν να ταξιδέψουν με ταξί πολύ εύκολα προς το Ντουμπάι

Απευθείας πτήσεις από Αθήνα προς το Άμπου Ντάμπι προσφέρει η Wizz Air Abu Dhabi, δίνοντας την ευκαιρία στους επιβάτες να ταξιδέψουν χωρίς καραντίνα και προς το Ντουμπάι.
Η αεροπορική εταιρεία προτρέπει τους ταξιδιώτες να κάνουν κράτηση για να απολαύσουν τα μαγευτικά τοπία, την εκπληκτική επιλογή σε φαγητό ή σε σπουδαίες ευκαιρίες για αγορές που προσφέρει το Ντουμπάι.
Στο Ντουμπάι υπάρχει κάτι για τον καθένα για να εξερευνήσει, υπογραμμίζει η Wizz Air. Και είναι εύκολα προσβάσιμο απλά με ένα ταξί από το αεροδρόμιο του Άμπου Ντάμπι.
Εισιτήρια είναι ήδη διαθέσιμα προς πώληση στο wizzair.com καθώς και στο mobile app της εταιρείας με τιμές που ξεκινούν από AED 99 *.
“Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε απευθείας πτήσεις με υψηλή ποιότητα και χαμηλές χρεώσεις προς το Άμπου Ντάμπι, τονίζει ο Andras Rado, Senior Corporate Communications Manager της Wizz Air.
Από την πύλη εισόδου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, οι επιβάτες μπορούν να ταξιδέψουν με ταξί πολύ εύκολα προς το Ντουμπάι. Και να απολαύσουν τις διακοπές τους χωρίς καραντίνα.
Γνωρίζουμε ότι οι πελάτες μας είναι έτοιμοι για το ταξίδι αυτό και το μόνο που θα ήθελαν να τους απασχολεί είναι η αίσθηση της άμμου στα πόδια τους.
Καλωσορίζουμε λοιπόν με χαμόγελο κάθε επιβάτη στον υπερσύγχρονο, ολοκαίνουριο στόλο μας”.
Η εταιρεία μόλις πρόσφατα εγκαινίασε πτήσεις προς την Αθήνα από το Διεθνή Αερολιμένα του Άμπου Ντάμπι.

Το δίκτυο της Wizz Air Abu Dhabi

Η Wizz Air Abu Dhabi, μια κοινοπραξία μεταξύ της ADQ και της Wizz Air Holdings plc, ανακοίνωσε αρχικά ένα αεροπορικό δίκτυο που περιλαμβάνει τις:
* Αθήνα.
* Θεσσαλονίκη.
* Αλεξάνδρεια.
* Κουτάισι.
* Λάρνακα.
* Οδησσό.
* Γιερεβάν.
Ακόμα περισσότεροι προορισμοί θα προστεθούν τους επόμενους μήνες.
Η Wizz Air υπενθυμίζει στους επιβάτες της ότι είναι δική τους ευθύνη να ελέγχουν τους σχετικούς ταξιδιωτικούς περιορισμούς. Έτσι διασφαλίζεται η είσοδος τους σε μια χώρα, πριν από την αγορά του εισιτηρίου.
Διευκρινίζεται επίσης ότι οι κρατήσεις ενέχουν το ρίσκο της αλλαγής των κανόνων μετανάστευσης στο διάστημα μεταξύ της αγοράς εισιτηρίου και της πραγματοποίησης της πτήσης.
Η Wizz Air ενθαρρύνει τους επιβάτες να αγοράσουν το WIZZ Flex. Αποκτώντας έτσι την επιλογή να ακυρώσουν την πτήση τους έως και 3 ώρες πριν από την αναχώρηση. Καθώς και να τους επιστραφεί στο 100% το αρχικό κόστος του εισιτηρίου με πιστωτικό διάρκειας 3 μηνών.

Πτήσεις φιλικές στο περιβάλλον

Με στόλο που αποτελείται από 4 ολοκαίνουρια αεροσκάφη Airbus A321neo, η εταιρεία θα έχει το χαμηλότερο οικολογικό αποτύπωμα στην περιοχή, σε σχέση με τους ανταγωνιστές της.
Η Wizz Air εγκαινίασε επίσης μια νέα εποχή υγειονομικά ασφαλούς ταξιδιού σε όλο το δίκτυό της. Με ενισχυμένα μέτρα που εξασφαλίζουν την υγεία και την ασφάλεια των επιβατών και των πληρωμάτων.
* One-way χρέωση, συμπεριλαμβανομένων φόρων, διοικητικών και άλλων υποχρεωτικών χρεώσεων.
Μία carry-on αποσκευή (μέγιστο: 40x30x20cm) συμπεριλαμβάνεται. Τα Trolley bag (καροτσάκια) και κάθε επιπλέον checked-in αποσκευή υπόκεινται σε πρόσθετες χρεώσεις.
Τιμή με ισχύ μόνο για κρατήσεις μέσω των wizzair.com και WIZZ mobile app.

Σχετικά με την Wizz Air Abu Dhabi

Η Wizz Air Abu Dhabi αποτελεί κοινοπραξία της ADQ, μιας από τις μεγαλύτερες holding companies της περιοχής. Με διευρυμένο portfolio σημαντικών επιχειρήσεων σε βασικούς τομείς της πολυδιάστατης οικονομίας του Άμπου Ντάμπι, και της Wizz Air Holdings Plc, της μεγαλύτερης low-cost εταιρείας στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, με στόλο που αποτελείται από 136 Airbus A320 και A321 αεροσκάφη.
Μια ομάδα από αφοσιωμένους επαγγελματίες του αεροπορικού κλάδου προσφέρει υπηρεσίες στο πιο υψηλό επίπεδο και με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Έχοντας αναδείξει την Wizz Air ως την προτιμώμενη επιλογή 40 εκ. επιβατών στο οικονομικό έτος F20 που ολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου 2020.
Η Wizz Air είναι εγγεγραμμένη στο χρηματιστήριο του Λονδίνου υπό την επωνυμία WIZZ.
Η εταιρεία πρόσφατα συμπεριλήφθηκε ανάμεσα στις 10 πιο ασφαλείς αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο από την airlineratings.com. Το μοναδικό στον κόσμο αξιολογητή ασφάλειας και προϊόντων, και επίσης διακρίθηκε ως “2020 Airline of the Year” από την ATW. Πρόκειται για την πιο σημαντική διάκριση για αεροπορική εταιρεία ή άτομο. Καθώς αναγνωρίζει οργανισμούς ή προσωπικότητες που διακρίθηκαν για εξαιρετικές επιδόσεις, καινοτομία και υπηρεσίες σε υψηλότατο επίπεδο.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης