Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Θεοχάρης στο ITV News: Όλοι οι Βρετανοί, είτε έχουν εμβολιαστεί είτε όχι, θα κάνουν διακοπές στην Ελλάδα

Θεοχάρης στο ITV News: Όλοι οι Βρετανοί, είτε έχουν εμβολιαστεί είτε όχι, θα κάνουν διακοπές στην Ελλάδα
Oλοι οι Βρετανοί, είτε έχουν εμβολιαστεί είτε όχι, θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ελλάδα», υπογράμμισε ο υπουργός Τουρισμού στον μεγαλύτερο ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό της Μεγάλης Βρετανίας
Σχετικά Άρθρα
«Oλοι οι Βρετανοί, είτε έχουν εμβολιαστεί είτε όχι, θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ελλάδα», υπογράμμισε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, μιλώντας στο ITV News, τον μεγαλύτερο ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό της Μεγάλης Βρετανίας.
Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι για όσους θα έχουν εμβολιαστεί και θα διαθέτουν το σχετικό πιστοποιητικό, δεν θα απαιτείται καραντίνα ούτε αρνητικό τεστ πριν από την πτήση.
Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι «τόσο οι εμβολιασμοί όσο και τα συνεχή rapid tests αλλά και τα PCR Tests θα σταθούν ικανά να διαφοροποιήσουν αισθητά την κατάσταση σε σχέση με την περσινή χρονιά και να επαναφέρουν την κανονικότητα».

Συνεχής η επικοινωνία

Σε σχέση με τη Μεγάλη Βρετανία, ο υπουργός Τουρισμού επισήμανε ότι οι επαφές μεταξύ των δύο κυβερνήσεων είναι συνεχείς, ώστε να διευθετηθεί το ζήτημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Στο ίδιο πλαίσιο, ο κ. Θεοχάρης πρόσθεσε ότι «η ελληνική κυβέρνηση, από την ημέρα της έναρξης του προγράμματος των εμβολιασμών, επέλεξε να αξιοποιήσει όλα τα ψηφιακά μέσα, ενώ οι πολίτες που έχουν λάβει και τις δύο απαιτούμενες δόσεις του εμβολίου μπορούν ήδη να προχωρήσουν στην έκδοση του σχετικού εντύπου».
Παράλληλα, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα αυτοματοποιήσει στον ίδιο βαθμό τη διαδικασία και κατέληξε, λέγοντας: «Ανυπομονούμε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μια ακόμη καλύτερη και ασφαλέστερη εμπειρία σε σχέση με την περσινή χρονιά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης