Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

H Yalco εξοπλίζει το νέο «smart» ξενοδοχείο ONOMA στη Θεσσαλονίκη

tags :
H Yalco εξοπλίζει το νέο «smart» ξενοδοχείο ONOMA στη Θεσσαλονίκη

Το νέο smart ξενοδοχείο ONOMA HOTEL 83 δωματίων, λειτουργεί μέσω έξυπνης τεχνολογίας, προσφέροντας στον επισκέπτη τη δυνατότητα εξατομίκευσης των υπηρεσιών και των εμπειριών

Η Yalco, επεκτείνοντας συνεχώς τις συνεργασίες της στον κλάδο του HO.RE.CA., ανακοινώνει τον εξοπλισμό του πρώτου «smart» ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, ΟΝΟΜΑ HOTEL, με λειτουργίες και αισθητική που απευθύνονται στους millenials.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, εν μέσω πανδημίας και αυστηρών περιορισμών, η ομάδα HO.RE.CA. της YALCO εξόπλισε το ξενοδοχείο με επιτραπέζια σκεύη.
Επιπλέον επιλέχθηκαν είδη παρουσίασης μπουφέ μοναδικής αισθητικής αλλά και καλάθια/μπασκέτες, για την ασφαλή αποθήκευση, μεταφορά και πλύσιμο των ποτηριών του εστιατορίου και μπαρ, διαμορφώνοντας ένα δυναμικό πλαίσιο επιλογών.
Το νέο smart ξενοδοχείο ONOMA HOTEL 83 δωματίων, λειτουργεί μέσω έξυπνης τεχνολογίας, προσφέροντας στον επισκέπτη τη δυνατότητα εξατομίκευσης των υπηρεσιών και των εμπειριών που μπορεί να έχει ο κάθε ένοικος του ΟΝΟΜΑ HOTEL.
Μερικές από αυτές τις δυνατότητες είναι για παράδειγμα η δημιουργία ενός εντελώς προσωποποιημένου χώρου εμπειριών π.χ. gaming, wine tasting, φωτογραφίας κ.ά., η δυνατότητα εργασίας από τους πλήρως εξοπλισμένους και ευέλικτους χώρους του ξενοδοχείου και η ελεύθερη αξιοποίηση μιας σειράς κοινόχρηστων χώρων όπως της βιβλιοθήκης, του γηπέδου μπάσκετ, του γυμναστήριου, της αίθουσας παιχνιδιών, και φυσικά του εστιατορίου, του bar και της πισίνας, που ενισχύουν τη διάθεση των millennials και των νεότερων για παιχνίδι και χαλάρωση.
To 5 αστέρων ONOMA HOTEL είναι μέλος του ξενοδοχειακού ομίλου Anatolia Hospitality το οποίο διαθέτει δύο πλήρως ανανεωμένα και ανακαινισμένα ιδιόκτητα ξενοδοχεία σε Θεσσαλονίκη και Κομοτηνή, διαχειρίζεται βίλες και πολυτελή διαμερίσματα στη Μύκονο και στη Λευκάδα, ενώ διαθέτει και το γραφείο εισερχόμενου τουρισμού ASI.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης