Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Κορμάς (Πειραιώς Real Estate): Ανάκαμψη στην αγορά ακινήτων μετά την πανδημία

Κορμάς (Πειραιώς Real Estate): Ανάκαμψη στην αγορά ακινήτων μετά την πανδημία
Ηδη οι αγοραπωλησίες παρουσιάζουν θετικές ενδείξεις, παρά την υγειονομική κρίση που βρίσκεται σε εξέλιξη, τόνισε ο επικεφαλής Real Estate του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς.

Γοργή ανάκαμψη, μετά το πέρας της πανδημίας, αναμένεται για την ελληνική αγορά ακινήτων, εκτίμησε ο κ. Γιώργος Κορμάς, Ανώτερος Γενικός Διευθυντής, Επικεφαλής του Group Real Estate του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς και Διευθύνων Σύμβουλος της Πειραιώς Real Estate, μιλώντας στο διαδικτυακό συνέδριο NPL Days 3rd Edition των DD talks.
Ο κ. Κορμάς σημείωσε ότι η ανάκαμψη στην εγχώρια και τη διεθνή αγορά ακινήτων θα προκύψει καθώς οι επενδυτές βρίσκονται σε στάση αναμονής, παρακολουθώντας τις εξελίξεις, ενώ ήδη οι αγοραπωλησίες παρουσιάζουν θετικές ενδείξεις, παρά την υγειονομική κρίση που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Στην ανοιχτή συζήτηση Real Estate Session για το μέλλον της ελληνικής αγοράς ακινήτων, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, ο κ. Κορμάς ανέλυσε την παρούσα κατάσταση της αγοράς real estate και έκανε μια λεπτομερή εκτίμηση για το μέλλον της, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην αναγκαιότητα του digital transformation και της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας των χαρτοφυλακίων ακινήτων, πεδία στα οποία επενδύει στρατηγικά η Πειραιώς Real Estate.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης