Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κατάσχεση 16 τόνων κοκαΐνης - Η μεγαλύτερη ποσότητα που έχει εντοπιστεί ποτέ στην Ευρώπη

Κατάσχεση 16 τόνων κοκαΐνης - Η μεγαλύτερη ποσότητα που έχει εντοπιστεί ποτέ στην Ευρώπη
«Αυτή είναι η μεγαλύτερη ποσότητα κοκαΐνης που έχει κατασχεθεί ποτέ στην Ευρώπη, και αποτελεί επίσης μία από τις μεγαλύτερες ποσότητες που έχουν εντοπιστεί παγκοσμίως», ανέφερε χαρακτηριστικά επικεφαλής
Σχετικά Άρθρα

Ποσότητα - μαμούθ ναρκωτικών ουσιών κατέσχεσαν οι Γερμανικές Αρχές μετά από ενδελεχή έρευνα και σε συνεργασία με άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Συγκεκριμένα, Γερμανοί τελωνειακοί εντόπισαν 16 τόνους κοκαΐνης στο λιμάνι του Αμβούργου σύμφωνα επίσημη ανακοίνωση.

«Αυτή είναι η μεγαλύτερη ποσότητα κοκαΐνης που έχει κατασχεθεί ποτέ στην Ευρώπη, και αποτελεί επίσης μία από τις μεγαλύτερες ποσότητες που έχουν εντοπιστεί παγκοσμίως», ανέφερε χαρακτηριστικά επικεφαλής από το εν λόγω τελωνείο.

Μπαράζ εντοπισμού κοκαΐνης 

Πολλά πακέτα κοκαΐνης κατασχέθηκαν επίσης στις 12 Φεβρουαρίου κατά τη διάρκεια ερευνών σε τρία εμπορευματοκιβώτια που προέρχονταν από την Παραγουάη, αλλά οι αρχές δεν δημοσιοποίησαν τις πληροφορίες λόγω συνεχιζόμενων κοινών επιχειρήσεων με άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Την Κυριακή (21/2), η βελγική αστυνομία κατέσχεσε περίπου 7,2 τόνους κοκαΐνης στο λιμάνι της Αμβέρσας και ένας 28χρονος ύποπτος συνελήφθη με την κατηγορία ότι βρίσκεται πίσω από την παράδοση περισσότερων από 23 τόνων κοκαΐνης στην Ευρώπη.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης