Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Η easyJet άνοιξε τις πωλήσεις σε πτήσεις και διακοπές για άνοιξη-καλοκαίρι 2022

tags :
Η easyJet άνοιξε τις πωλήσεις σε πτήσεις και διακοπές για άνοιξη-καλοκαίρι 2022
Οι κρατήσεις για πτήσεις αυξήθηκαν κατά πάνω από 300% και για πακέτα διακοπών άνω του 600% σε εβδομαδιαία βάση, σύμφωνα με την easyJet
Η easyJet άνοιξε τις κρατήσεις σε περισσότερες πτήσεις και διακοπές για το 2022 νωρίτερα.
Η κίνηση ακολουθεί την αυξημένη ζήτηση στις κρατήσεις της εταιρείας, μετά την παρουσίαση των σχεδίων της Βρετανίας για την επανεκκίνηση των διεθνών ταξιδιών.
Οι κρατήσεις για πτήσεις αυξήθηκαν κατά πάνω από 300% και για πακέτα διακοπών άνω του 600% σε εβδομαδιαία βάση, σύμφωνα με την easyJet.
Πτήσεις και πακέτα διακοπών της EasyJet holidays είναι τώρα προς πώληση έως τις 31 Μαΐου.
Οι πελάτες μπορούν επίσης να μεταφέρουν τις φετινές πτήσεις τους για του χρόνου το καλοκαίρι, με την ευέλικτη πολιτική επανεκκίνησης της easyJet.
Όσοι θέλουν να κάνουν κράτηση για πακέτα διακοπών μπορούν να επιλέξουν από περισσότερους από 100 προορισμούς στην Ευρώπη μέσω των διακοπών easyJet, σε περισσότερα από 5000 ξενοδοχεία σε 500 θέρετρα.
Η EasyJet holidays έχει προσθέσει 45 νέα ξενοδοχεία στην επιλογή της. Συμπεριλαμβανομένων ορισμένων που προηγουμένως ήταν διαθέσιμα μόνο σε αποκλειστική βάση μέσω άλλων παρόχων.
Τα νέα ακίνητα έχουν προστεθεί στο επιλεγμένο χαρτοφυλάκιο της easyJet, που καλύπτει τις τέσσερις συλλογές του – οικογένεια, πολυτέλεια, ανακάλυψη και ενήλικες.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης