Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φωτίου (ΣΥΡΙΖΑ): Τα δικαιώματα του Κουφοντίνα καταπατούνται – Αντίδραση Πλεύρη

Φωτίου (ΣΥΡΙΖΑ): Τα δικαιώματα του Κουφοντίνα καταπατούνται – Αντίδραση Πλεύρη
Δεν μπορούμε να αφήσουμε τον Κουφοντίνα να πεθάνει είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Σχετικά Άρθρα

Ένα ακόμα επεισόδιο στην αντιπαράθεση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση του Δ. Κουφοντίνα εκτυλίχθηκε σήμερα Τρίτη 23/2 ύστερα και από την τοποθέτηση της Θ. Φωτίου από το ΣΥΡΙΖΑ, η οποία υποστήριξε πως καταπατούνται τα δικαιώματα του Δ. Κουφοντίνα.
«Συζητούμε ένα δικαιωματικό νομοσχέδιο την ώρα που τα δικαιώματα κρατουμένων καταπατούνται.
Τα δικαιώματα του Δημήτρη Κουφοντίνα καταπατούνται .
Δεν μπορούμε να αφήσουμε τον Κουφοντίνα να πεθάνει.
Να σεβαστεί η κυβέρνηση τους νόμους και να αποδείξει ότι η ελληνική δημοκρατία είναι κράτος δικαίου» είπε η κα.Φωτίου κατά την παρέμβαση της στη Βουλή όπου συζητείται το νομοσχέδιο «Εθνική Αρχή Προσβασιμότητας, Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και Εθνική Επιτροπή Βιοηθικής και Τεχνοηθικής.

Αντίδραση Πλεύρη

Άμεση ήταν η αντίδραση του βουλευτή της ΝΔ, Θ. Πλεύρη, ο οποίος κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ ότι αναλαμβάνει ρόλο πληρεξούσιου δικηγόρου του πολυισοβίτη
«Η Θεανώ Φωτίου ως εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τη ΝΔ να ικανοποιήσει τα αιτήματα του Κουφοντίνα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ πληρεξούσιος δικηγόρος του πολυισοβίτη.
Ο κρατούμενος θα εκτίσει την ποινή του όπως ο νόμος ορίζει και όχι όπως ο ίδιος και οι οπαδοί του ζητούν» αναφέρει σε ανάρτηση του στο twitter ο κ.Πλεύρης.
Σημειώνεται πως ο Δ. Κουφοντίνας διανύει την 46η ημέρα απεργίας πείνας ενώ ζήτησε από τους γιατρούς να του αφαιρέσουν και τον ορό για την ενυδάτωση του.
Βασικό αίτημα του Κουφοντίνα, ο οποίος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λαμίας, είναι να επιστρέψει στις φυλακές Κορυδαλλού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης