Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Συνάντηση Παναγιωτόπουλου με τον Διάδοχο Πρίγκηπα του Abu Dhabi - Στο επίκεντρο γεωπολιτικές εξελίξεις, διμερείς σχέσεις

Συνάντηση Παναγιωτόπουλου με τον Διάδοχο Πρίγκηπα του Abu Dhabi - Στο επίκεντρο γεωπολιτικές εξελίξεις, διμερείς σχέσεις

Ο Ν. Παναγιωτόπουλος υπογράμμισε ότι η στρατηγική σχέση της Ελλάδος με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα συνεισφέρει στην προώθηση της ασφάλειας και της σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή.

Σχετικά Άρθρα

Με τον Διάδοχο Πρίγκηπα του Abu Dhabi , Σεΐχη Mohammed bin Zayed Al Nahyan, συναντήθηκε ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης, Νικόλαος Παναγιωτόπουλος.
Συζήτησαν τις γεωπολιτικές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή και την περαιτέρω ενίσχυση και εμβάθυνση των διμερών σχέσεων στον τομέα της Άμυνας.
Ο κ. Παναγιωτόπουλος υπογράμμισε ότι η στρατηγική σχέση της Ελλάδος με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα συνεισφέρει στην προώθηση της ασφάλειας και της σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή.

panagiotopoulos2.JPG

“IDEX 2021” και “NAVDEX 2021”

Ο κ. Παναγιωτόπουλος παρακολούθησε την τελετή ενάρξεως των διεθνών εκθέσεων Αμυντικού Υλικού “IDEX 2021” και “NAVDEX 2021”, που πραγματοποιούνται υπό την ευγενική υποστήριξη της Α.Υ. του Προέδρου των Η.Α.Ε. Σεΐχη Khalifa bin Zayed Al Nahyan στο Εθνικό Εκθεσιακό Κέντρο του Αμπού Ντάμπι.
panagiotopoulos3.JPG
Στη συνέχεια μετέβη στο Ελληνικό Περίπτερο των διεθνών εκθέσεων, όπου είχε συναντήσεις με συμμετέχοντες εκπροσώπους της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης