Τελευταία Νέα
Ενέργεια

ΔΕΔΔΗΕ: Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση των 400 νοικοκυριών – Έκτακτες διακοπές στις πληγείσες περιοχές των Β. Προαστίων

ΔΕΔΔΗΕ: Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση των 400 νοικοκυριών – Έκτακτες διακοπές στις πληγείσες περιοχές των Β. Προαστίων
Στις πληγείσες περιοχές των Β. Προαστίων πραγματοποιούνται σήμερα  έκτακτες διακοπές ηλεκτροδότησης για την αντικατάσταση – πλήρη επιδιόρθωση στοιχείων του Δικτύου
Σχετικά Άρθρα

Mετά την αποκατάσταση της λειτουργίας του Δικτύου Μέσης Τάσης, ολοκληρώθηκαν και οι εργασίες των συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ στο Δίκτυο Χαμηλής Τάσης στις περιοχές Αγ. Στέφανος, Δροσιά, Άνοιξη Διόνυσος, Εκάλη και Κηφισιά.
Στις πληγείσες περιοχές των Β. Προαστίων, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΔΕΔΔΗΕ, πραγματοποιούνται σήμερα , Κυριακή 21/2, έκτακτες διακοπές ηλεκτροδότησης για την αντικατάσταση – πλήρη επιδιόρθωση στοιχείων του Δικτύου.
Σημειώνεται το Σάββατο 20/2 σε ανακοίνωσή του ο ΔΕΔΔΗΕ ανέφερε πως ο εκτιμώμενος αριθμός των νοικοκυριών που εξακολουθούσαν να παρουσιάζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης ήταν λιγότερα από 400.

Παραμένουν τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ στις πληγείσες περιοχές

Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ παραμένουν στις πληγείσες περιοχές για όσο διάστημα χρειαστεί, προκειμένου να επέμβουν άμεσα όπου και εάν προκύψουν προβλήματα.
Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι έχουν επανηλεκτροδοτηθεί όλα τα νοικοκυριά, ο ΔΕΔΔΗΕ καλεί όσους εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης, να επικοινωνήσουν άμεσα με την Εταιρία τηλεφωνικά στο 11500 ή 2111900500.
Τέλος, ο ΔΕΔΔΗΕ «ζητάει συγνώμη από τους καταναλωτές για την ταλαιπωρία κατά τη διάρκεια της πρωτοφανούς αυτής κακοκαιρίας και ευχαριστεί θερμά το τεχνικό του προσωπικό και όλους τους εργαζόμενους, καθώς και την Πολιτική Προστασία, τις Ένοπλες Δυνάμεις, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τους Δήμους και τις Περιφέρειες, για τη συνδρομή τους στη μάχη με το χρόνο που δόθηκε για την αποκατάσταση των τεράστιων ζημιών από την Μήδεια».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης