Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Η διαδικτυακή συνάντηση Αυγενάκη με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου - Τι συζητήθηκε

Η διαδικτυακή συνάντηση Αυγενάκη με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου - Τι συζητήθηκε

Τι συμφώνησαν στη διαδικτυακή συνάντηση ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λ. Αυγενάκης, με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Καθηγητή Αθ. Κατσή

Το θέμα της πρόσφατης εξαγγελίας του υφυπουργείου Αθλητισμού για τη δημιουργία Ινστιτούτου Επιμόρφωσης Αθλητικών Στελεχών με τη συμμετοχή των ΑΕΙ της χώρας, συζητήθηκε στη διαδικτυακή συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Καθηγητή Αθανάσιο Κατσή.
Στη συνάντηση συμφωνήθηκε το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου να αναλάβει τον ακαδημαϊκό συντονισμό της επιμόρφωσης μέσω του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού (ΤΟΔΑ).
Ο κ. Αυγενάκης και ο κ. Κατσής συμφώνησαν ότι τα σύγχρονα επιστημονικά πεδία που καλλιεργεί το ΤΟΔΑ ταιριάζουν απολύτως με τα επιδιωκόμενα μαθησιακά αποτελέσματα του νέου Ινστιτούτου.

Κοινή ομάδα εργασίας

Για την ταχύτερη υλοποίηση της επιμόρφωσης θα δημιουργηθεί μία κοινή ομάδα εργασίας, επικεφαλής της οποίας από την πλευρά του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου θα είναι ο Κοσμήτορας της Σχολής Αναπλ. Καθηγητής, Π. Αλεξόπουλος και από την πλευρά του υφυπουργείου Αθλητισμού η Γ. Χονδρολέου, επιστημονική συνεργάτης του υφυπουργού Αθλητισμού, ενώ θα συμμετέχουν και άλλα Πανεπιστήμια της χώρας.

avgenakis2.JPG
Κατά τη συζήτηση ο πρύτανης προσκάλεσε τον κ. Αυγενάκη να δώσει μία τιμητική διάλεξη στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Τμήματος «Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητικών Επιχειρήσεων», ώστε να μεταφέρει στους μεταπτυχιακούς φοιτητές την εμπειρία του από τη διαχείριση των αθλητικών θεμάτων. Η πρόταση έγινε αποδεκτή με μεγάλη ευχαρίστηση ως ευκαιρία ανατροφοδότησης και ανταλλαγής καλών πρακτικών.
Σημειώνεται ότι σύντομα θα διοργανωθεί το πρώτο σεμινάριο που θα αφορά στους διοικητικούς παράγοντες των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης