Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ: Η κυβέρνηση να πάρει πίσω το μέτρο - παρωδία απαγόρευσης της κυκλοφορίας από τις 6 μμ

ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ: Η κυβέρνηση να πάρει πίσω το μέτρο - παρωδία απαγόρευσης της κυκλοφορίας από τις 6 μμ

"Αποδεδειγμένα πλέον πρόκειται για ένα μέτρο που όχι μόνο δεν βοηθάει στον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας, αλλά αντίθετα επιβαρύνει περισσότερο τους πολίτες", τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ

Να πάρει πίσω το "μέτρο - παρωδία απαγόρευσης της κυκλοφορίας από τις 6 μμ" καλεί εκ νέου την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ «για τρίτη εβδομάδα η κυβέρνηση επιμένει στο μέτρο - παρωδία της απαγόρευσης της κυκλοφορίας τα Σαββατοκύριακα από τις 6 το απόγευμα.
Αποδεδειγμένα πλέον πρόκειται για ένα μέτρο που όχι μόνο δεν βοηθάει στον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας, αλλά αντίθετα επιβαρύνει περισσότερο τους πολίτες που αναγκάζονται να εξυπηρετηθούν στα σούπερ μάρκετ σε περιορισμένο ωράριο, με αποτέλεσμα ατέλειωτες ουρές στα πεζοδρόμια».

Να προσγειωθεί στην πραγματικότητα η κυβέρνηση

«Η κυβέρνηση προκειμένου να μην αναγνωρίσει το λάθος της παίζει με τα νεύρα και την υγεία των πολιτών, αδιαφορώντας πλήρως για την καθημερινότητά τους», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Καλούμε την κυβέρνηση για μια ακόμη φορά να πάρει πίσω το μέτρο και να προσγειωθεί επιτέλους στην πραγματικότητα», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ..

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης