Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζανακόπουλος: Το επιτελικό κράτος κατέρρευσε – Στη θέση του το επιτελικό μπάχαλο

Τζανακόπουλος: Το επιτελικό κράτος κατέρρευσε – Στη θέση του το επιτελικό μπάχαλο
Δέκα ημέρες είχε να ετοιμαστεί η κυβέρνηση και επέλεξε να μην κάνει τίποτα είπε ο κ.Τζανακόπουλος
Σχετικά Άρθρα

Για κατάρρευση του επιτελικού κράτους έκανε με αφορμή την κακοκαιρία Μήδεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Τζανακόπουλος, αναφέροντας πως στη θέση του έχει βρεθεί το απόλυτο επιτελικό μπάχαλο.
«Το επιτελικό κράτος έχει καταρρεύσει και έχει δώσει τη θέση του στο απόλυτο επιτελικό μπάχαλο.
Δέκα ημέρες είχε να προετοιμαστεί η κυβέρνηση για την κακοκαιρία, αλλά επέλεξε να μην κάνει τίποτα, με αποτέλεσμα να έχουμε νοικοκυριά για πέμπτο 24ωρο σήμερα χωρίς ρεύμα» είπε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Τζανακόπουλος.

Το κλείσιμο της Αθηνών – Λαμίας ο ορισμός της επιτελικής ανευθυνότητας

«Η απόφαση του κ. Χρυσοχοϊδη να κόψει τελικά την Ελλάδα στα δύο κλείνοντας προληπτικά την εθνική οδό είναι ο ορισμός της επιτελικής ανευθυνότητας» τόνισε ο κ.Τζανακόπουλος, ο οποίος κατηγόρησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη για «μαθήματα πολιτικής αλητείας» δια της «λογικής του συμψηφισμού των νεκρών με το Μάτι».
«Πρόκειται για πολιτική τυμβωρυχεία που δεν αρμόζει στον πολιτικό διάλογο.
Αλλά δυστυχώς ως νεοφώτιστος, νεοδεξιός ο κ. Χρυσοχοΐδης μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου τύπου γεννιτσαρικές λογικές» τόνισε ο κ.Τζανακόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε ακόμη στο νόμο που ψηφίστηκε πέρυσι και που καλεί τον παραχωρησιούχο στην Εθνική Οδό να αποζημιώσει το ελληνικό Δημόσιο με 1 εκατ. ευρώ σε περίπτωση που κλείσει ο δρόμος λόγος κακοκαιρίας.
«Προκειμένου να αποφευχθεί αυτό το τεράστιο πρόστιμο, η κυβέρνηση για πρώτη φορά στην ιστορία αποφάσισε να κόψει την Ελλάδα στα δύο προληπτικά και ενώ είχε 10 ημέρες να προετοιμαστεί» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Απόλυτη αποτυχία και στην επιδημία

Ο κ. Τζανακόπουλος επέκτεινε την κριτική του και στη διαχείριση της πανδημίας εκ μέρους της κυβέρνησης.
«Βρισκόμαστε μπροστά στην απόλυτη αποτυχία της κυβέρνησης να στηρίξει τη δημόσια υγεία και την οικονομία.
Έχουμε το μεγαλύτερο lockdown σε όλη την Ευρώπη, ταυτόχρονη έξαρση κρουσμάτων, μετατροπή του ΕΣΥ σε σύστημα μιας και μόνο νόσου, και τη μεγαλύτερη ύφεση στην ΕΕ που δημιουργεί τους όρους και προϋποθέσεις να ξαναβυθιστεί η χώρα μας σε μια επώδυνη κρίση χρέους.
Η κρίση αυτή θα φέρει και πάλι τη σφραγίδα του κ. Μητσοτάκη.
Απαιτείται άμεσα πολιτική αλλαγή στη χώρα» υποστήριξε ο κ.Τζανακόπουλος, ο οποίος κάλεσε την υπ.Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη να παραιτηθεί λόγω των καταγγελιώ που γίνονται στο Εθνικό Θέατρο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης