Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Γιατί η ευελιξία είναι το “κλειδί” για τα ταξίδια τώρα, περισσότερο από ποτέ

tags :
Γιατί η ευελιξία είναι το “κλειδί” για τα ταξίδια τώρα, περισσότερο από ποτέ
Οι μελλοντικοί ταξιδιώτες δεν δίνουν μόνο έμφαση στην υγεία και την ασφάλεια, αλλά και στην ευελιξία
Καθώς η εμπιστοσύνη αρχίζει να αυξάνεται, όλο και περισσότεροι ταξιδιώτες θα κάνουν κράτηση για μελλοντικά ταξίδια. Αλλά πλέον υπάρχουν νέοι παράγοντες που δίνουν σημασία οι ταξιδιώτες.
Στο παρελθόν, οι τουρίστες ρωτούσαν τους ταξιδιωτικούς πράκτορες για τη χαμηλότερη τιμή, ή τον πιο πολυσύχναστο προορισμό ή τη φθηνότερη κρουαζιέρα. Αλλά πλέον έχουν περάσει αυτές οι εποχές.
Οι μελλοντικοί ταξιδιώτες δεν δίνουν μόνο έμφαση στην υγεία και την ασφάλεια, αλλά και στην ευελιξία.
Όπως αποκαλύπτει έρευνα της ALG Vacations η ύπαρξη μιας ευέλικτης πολιτικής, καθώς και μιας ευέλικτης νοοτροπίας, είναι τώρα πιο σημαντική από ποτέ.
Ένα από τα πιο απαραίτητα βήματα για να διασφαλιστεί η ευελιξία των ταξιδιωτών είναι να περιλαμβάνει η κράτηση ταξιδιωτική ασφάλιση.
Η ταξιδιωτική ασφάλιση καλύπτει τόσο μεγάλα ζητήματα – όπως η ακύρωση ενός ταξιδιού – όσο και μικρά – όπως μια αποσκευή που λείπει. Η κάλυψη διακοπών με ασφαλιστήριο συμβόλαιο προσφέρει τόσο σε σας όσο και στους πελάτες σας ηρεμία.
Γνωρίζοντας ότι οι τουρίστες ενδέχεται να χρειαστεί να αλλάξουν ή να ακυρώσουν τις διακοπές τους λόγω νέων περιορισμών, η ταξιδιωτική ασφάλιση αποδεικνύεται σημαντικό εργαλείο για τους πράκτορες.
Και ίσως ο μοναδικός τρόπος ώστε να ενισχύσουν την εμπιστοσύνη των ταξιδιωτών κατά τη διαδικασία κράτησης και να τους προσφέρουν την ευελιξία που αναζητούν.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης