Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

ΜΕΓΑ: Δωρεά 5.000 διαγνωστικών τεστ κορωνοϊού στο Θριάσιο Νοσοκομείο

tags :
ΜΕΓΑ: Δωρεά 5.000 διαγνωστικών τεστ κορωνοϊού στο Θριάσιο Νοσοκομείο
Η εταιρεία ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε, μέσα από τη δωρεά 5.000 διαγνωστικών τεστ Cοvid-19 στο Θριάσιο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας, συνεχίζει να στηρίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας

Σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα και τους συνανθρώπους μας, η 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε, μέσα από τη δωρεά 5.000 διαγνωστικών τεστ Cοvid-19 στο Θριάσιο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας, συνεχίζει να στηρίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
Συγκεκριμένα, η εταιρεία προχώρησε σε δωρεά αντιδραστηρίων για μοριακή διάγνωση, με συνοδό εξοπλισμό ένα πλήρως αυτοματοποιημένο και εγκεκριμένο για διαγνωστική χρήση, σύστημα REAL-TIME PCR.
Με τη συνεισφορά της ΜΕΓΑ, πλέον, στο Γ.Ν.Ε. "ΘΡΙΑΣΙΟ" λειτουργεί Εργαστήριο Μοριακού Ελέγχου, το οποίο εξασφαλίζει την ταχύτερη και ακριβέστερη δυνατή διάγνωση για τους θετικούς σε Covid-19 ασθενείς και ως εκ τούτου και την ταχύτερη και ασφαλέστερη θεραπεία τους.
Με δήλωσή του, ο Διοικητής του Θριάσιου Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας κ. Δημήτρης Αντωνίου, επεσήμανε: "Η δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και αναλώσιμου υλικού για το Εργαστήριο Μοριακού Ελέγχου του Γ.Ν.Ε. "ΘΡΙΑΣΙΟ" ενδυναμώνει και αναβαθμίζει ουσιαστικά την παροχή υπηρεσιών του Νοσοκομείου. Ειδικότερα δε, στη δύσκολη αυτή χρονική στιγμή, συμβάλει τα μέγιστα στην μάχη του έναντι της πανδημίας, παρέχοντας την δυνατότητα ταχύτερης διάγνωσης και αντιμετώπισης των θετικών σε Covid ασθενών. Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία ΜΕΓΑ Α.Ε. για την πολύτιμη προσφορά της".
Αναφερόμενη στη δωρεά, η Sales & Marketing Director της ΜΕΓΑ κα. Λήδα Βιτουλαδίτου, τόνισε: "Στις πρωτοφανείς συνθήκες που βιώνουμε, η προστασία της ανθρώπινης ζωής είναι ο καθημερινός αγώνας των νοσοκομείων αναφοράς, όπως το Θριάσιο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας. Με μοναδικό σεβασμό στο πολύτιμο έργο των ιατρών και των νοσηλευτών του Θριάσιου Νοσοκομείου, η ΜΕΓΑ βρίσκεται δίπλα τους, ενισχύοντας την προσπάθειά τους με σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό, κρίσιμο για τη διάγνωση και τη θεραπεία ασθενών Covid 19. Η δωρεά αυτή αποτελεί μέρος μιας σειράς πρωτοβουλιών της ΜΕΓΑ για τη στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας, με δωρεά ιατρικού εξοπλισμού για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) νοσοκομείων αναφοράς της χώρας".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης