Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Ποια είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα στα επαγγελματικά ταξίδια

tags :
Ποια είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα στα επαγγελματικά ταξίδια
Σύμφωνα με μελέτη του International SOS Foundation οι λοιμώξεις είναι μεταξύ των κορυφαίων ανησυχιών για επαγγελματίες ταξιδιώτες
Όλο και περισσότερο τα μέτρα υγιεινής θα είναι ο βασικός διαφοροποιητής για εταιρικούς αγοραστές ταξιδιών.
Όπως αποκαλύπτει το BCD Travel, η ασφάλεια στην υγεία είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα για το 80% των αγοραστών ταξιδιών.
Κάτι που υπογραμμίζει τη σημασία που έχει για τα ξενοδοχεία και τα θέρετρα να δημιουργήσουν και να δημοσιεύσουν ποια μέτρα λαμβάνουν για να συμβάλουν στην ασφάλεια των επισκεπτών.
Σύμφωνα με μελέτη του International SOS Foundation οι λοιμώξεις είναι μεταξύ των κορυφαίων ανησυχιών για επαγγελματίες ταξιδιώτες.
Οι περισσότερες από τις σημαντικότερες ξενοδοχειακές μάρκες και εταιρείες διαχείρισης έχουν ενεργή ανταπόκριση στις νέες προσδοκίες σχετικά με την υγεία και την ασφάλεια των επισκεπτών.
Η Hilton Hotels ξεκίνησε την πρωτοβουλία CleanStay, η Marriott δημιούργησε ένα Συμβούλιο Καθαριότητας για την αντιμετώπιση της πρόληψης της μετάδοσης ιών στις ιδιότητες τους και η Aimbridge Hospitality, ο μεγαλύτερος χειριστής ξενοδοχείων Hilton, Marriott και Hyatt στον κόσμο έχει αναπτύξει μια πρωτοβουλία AIMClean.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης