Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ηλιόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Για την κυβέρνηση δεν υπάρχουν εργαζόμενοι που πρέπει να πάνε στις δουλειές τους

Ηλιόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Για την κυβέρνηση δεν υπάρχουν εργαζόμενοι που πρέπει να πάνε στις δουλειές τους
Ο κλειστός ΗΣΑΠ και οι εργαζόμενοι των delivery αποτυπώνει τη διαχείριση της κακοκαιρίας για την κυβέρνηση είπε ο κ.Ηλιόπουλος
Σχετικά Άρθρα

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση για τον τρόπο που διαχειρίστηκε την κακοκαιρία στην Αττική εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Ηλιόπουλος.
«Ο κλειστός ηλεκτρικός σήμερα, η κλειστή εθνική οδός χθες και οι εργαζόμενοι των delivery να πηγαίνουν με το μηχανάκι μέσα στα χιόνια, περιγράφουν σε μία εικόνα το πώς κατανοεί η κυβέρνηση την αντιμετώπιση αυτής της κακοκαιρίας» ανέφερε σε δηλώσεις του στο Κόκκινο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος.
«Το πρωτόκολλο αντιμετώπισης έκτακτων καιρικών συνθηκών για τον ΗΣΑΠ κατέρρευσε» επισήμανε ο κ.Ηλιόπουλος, ο οποίος αναφερθείς στους εργαζόμενους των delivery, στηλίτευσε την παντελή έλλειψη μέτρων, από πλευράς της κυβέρνησης, για την υγεία και την ασφάλεια όσων εργάζονται στις δύσκολες αυτές συνθήκες.
«Για κάποιο λόγο στην Αθήνα φαίνεται ότι για την κυβέρνηση δεν υπάρχουν εργαζόμενοι που πρέπει να πάνε στις δουλειές τους, δεν υπάρχουν άνθρωποι “εξαρτημένοι από το μισθό τους” –όπως είχε πει ο κ. Μητσοτάκης», υπογράμμισε ο κ.Ηλιόπουλος.

Επίθεση και για την πανδημία

Ο κ.Ηλιόπουλος εξαπέλυσε επίθεση και στην κυβέρνηση σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού.
«Με τους χειρισμούς της κυβέρνησης - με βάση στοιχεία που δεν έχουν διαψευστεί - σήμερα υπάρχουν μόνο 27 κενές κλίνες ΜΕΘ στην Αττική.
Την ίδια στιγμή οι εισαγωγές περιστατικών Covid-19 διαρκώς αυξάνονται.
Το δημόσιο σύστημα υγείας έχει γίνει πλέον μονοθεματικό.
Σε αυτές τις συνθήκες, επαναφέρουμε την πρότασή μας για επίταξη των ιδιωτικών κλινικών, μία κίνηση που είναι πλέον θέμα ζωής και θανάτου», υπογράμμισε ο Νάσος Ηλιόπουλος, ο οποίος επανέλαβε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για «άμεση συνταγογράφηση των τεστ και ουσιαστική ιχνηλάτηση του ιού με απομόνωση όλων των κρουσμάτων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης