Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία υπό τον Μητσοτάκη – Στο επίκεντρο η κακοκαιρία

Σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία υπό τον Μητσοτάκη – Στο επίκεντρο η κακοκαιρία
Στις 11:00 το πρωί
Σχετικά Άρθρα

Ευρεία σύσκεψη στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας υπό τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 το πρωί με κύριο αντικείμενο την κακοκαιρία «Μήδεια» και την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχει προκαλέσει στην Αττική και σε άλλες περιοχές της χώρας.
Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν ο υπ.Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Αυτοδιοίκησης Στέλιος Πέτσας και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ στον υπουργό Επικρατείας Θεόδωρος Λιβάνιος.
Η σύσκεψη αφορά στον συντονισμό όλων των συναρμόδιων φορέων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν από την κακοκαιρία.
Στη σύσκεψη θα λάβουν επίσης μέρος οι περιφερειάρχες Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας, Αττικής και Πελοποννήσου, για την αποτίμηση της έως τώρα κατάστασης, όπως έχει διαμορφωθεί εξαιτίας της κακοκαιρίας, και τον περαιτέρω επιχειρησιακό συντονισμό όλων των συναρμόδιων φορέων για την καλύτερη αντιμετώπιση των συνεπειών από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.
Επιπλέον, θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος, του ΕΚΑΒ, της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), καθώς και των παραχωρησιούχων διαχείρισης Εθνικού Οδικού Δικτύου και του ΔΕΔΔΗΕ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης