Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Αυτές οι τεχνολογικές τάσεις οδηγούν το success story των ενοικιαζόμενων κατοικιών

tags :
Αυτές οι τεχνολογικές τάσεις οδηγούν το success story των ενοικιαζόμενων κατοικιών
Συνολικά 9,86 δισ. δολάρια θα δαπανηθούν για διαμονή σε ενοικιαζόμενο κατάλυμα μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου 2021
Ισχυρή άνοδο καταγράφουν οι ενοικιάσεις εξοχικών κατοικιών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Κι αυτό συμβαίνει παρά τις συνεχιζόμενες αβεβαιότητες σχετικά με την ταξιδιωτική κατάσταση λόγω του Covid-19.
Συνολικά 9,86 δισ. δολάρια θα δαπανηθούν για διαμονή σε ενοικιαζόμενο κατάλυμα μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου 2021. Αυτό αποκάλυψε δημοσκόπηση της Mintel σε 2.000 Βρετανούς καταναλωτές.
Από την έναρξη της πανδημίας, οι ανάγκες των επισκεπτών έχουν αλλάξει δραματικά. Ως εκ τούτου οι διαχειριστές και ιδιοκτήτες ακινήτων ανταποκρίθηκαν γρήγορα στις νέες αυτές απαιτήσεις των καταναλωτών.
Η έρευνα καταδεικνύει τρεις τεχνολογικές τάσεις οι οποίες συμβάλλουν στο να γίνουν τα ενοικιαζόμενα καταλύματα οι τόποι επιλογής διαμονή φέτος το καλοκαίρι.

Έξυπνες οικιακές συσκευές και αυτοματοποίηση

Οι διαχειριστές ακινήτων μπαίνουν σε μεγάλο βαθμό στον αυτοματισμό σπιτιού: έξυπνοι συναγερμοί, έλεγχος θερμοκρασίας, παρακολούθηση θορύβου και έξυπνες κλειδαριές . Αυτός ο τύπος τεχνολογίας, μπορεί να δημιουργήσει αποτελεσματικότητα και να προσφέρει πολύτιμες, βελτιωμένες εμπειρίες επισκεπτών.

Λειτουργική τεχνολογία

Το 2021 διαφαίνεται πλέον ότι η τεχνολογία είναι ζωτικής σημασίας για τη βιομηχανία φιλοξενίας. Πρόκειται για όλες τις τεχνολογικές διαδικασίες που βοηθάνε την εμπειρία φιλοξενίας των επισκεπτών αλλά είναι ταυτόχρονα αόρατες.
Η σημασία της ασφάλειας, της καθαριότητας όταν ένας επισκέπτης μπαίνει για πρώτη φορά στον χώρο που έχει ενοικιάσει είναι βασικές. Όλο και περισσότερο, η επαγγελματική αγορά ενοικίασης διακοπών στρέφεται σε λειτουργική τεχνολογία για την παροχή καλύτερης καθαριότητας, συντήρησης και ελέγχων στα ακίνητα.

Ψηφιακή προβολή επισκεπτών

Η ιδιοκτησία δεύτερης κατοικίας έχει αυξηθεί τον τελευταίο χρόνο και πολλοί νέοι ιδιοκτήτες εξετάζουν τώρα εάν θα ενοικιάσουν τα ακίνητά τους. Με τη ζήτηση υψηλή από τους παραθεριστές του Ηνωμένου Βασιλείου που επιθυμούν να κάνουν κράτηση, είναι σημαντικό η προσφορά ενοικίων να συνεχίσει να ικανοποιεί αυτήν τη ζήτηση. Πώς μπορείτε να πείσετε κάποιον να παραδώσει τα κλειδιά της παραθεριστικής του κατοικίας και να επιτρέψετε σε έναν ξένο να διαμένει στο κρεβάτι του; Αυτό είναι ένα από τα κρίσιμα εμπόδια που αντιμετωπίζει η βιομηχανία.
Οι ψηφιακές λύσεις προβολής επισκεπτών, προσαρμοσμένες ειδικά στην αγορά ενοικίασης διακοπών, βοήθησαν τους ιδιοκτήτες να εμπιστευτούν την ενοικίαση των επενδύσεών τους.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης