Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Πώς να προσελκύσετε φέτος πελάτες στο ξενοδοχείο σας

tags :
Πώς να προσελκύσετε φέτος πελάτες στο ξενοδοχείο σας

Οι εκτιμήσεις δείχνουν ότι ο κλάδος των ταξιδιών θα μπορούσε να χάσει έως και 318 δις δολάρια το 2021

Οι μεταλλάξεις του ιού COVID-19, τα αυξημένα κρούσματα και τα lockdown δεν εμπνέουν τους ταξιδιώτες να φτιάξουν τις βαλίτσες τους.
Η βιομηχανία από την άλλη πλευρά αγωνίζεται να ενθαρρύνει τις κρατήσεις. Η πανδημία σταμάτησε τα μη απαραίτητα ταξίδια. Και αυτή η τάση πιθανότατα θα συνεχιστεί τους επόμενους μήνες.
Οι εκτιμήσεις δείχνουν ότι ο κλάδος των ταξιδιών θα μπορούσε να χάσει έως και 318 δις δολάρια το 2021 λόγω της πτώσης των αεροπορικών ταξιδιών.

Υπάρχει ελπίδα

Αλλά υπάρχει μια λάμψη ελπίδας. Πρόσφατη έκθεση του Phocuswright διαπίστωσε ότι οι ταξιδιώτες είναι προσεκτικά αισιόδοξοι για κάποια βραχυπρόθεσμα ταξίδια, ενώ οι περισσότεροι σκέφτονται να κάνουν κράτηση το 2021.
Ωστόσο, δίνουν προτεραιότητα στην υγεία και την ασφάλεια, την πρόσβαση σε ιατρική περίθαλψη και ανησυχούν για τις απαιτήσεις καραντίνας.

Τα κρίσιμα βήματα για να προσελκύσετε ταξιδιώτες στο ξενοδοχείο σας

Η έρευνα της Phocuswright, αποκαλύπτει τα πέντε κρίσιμα βήματα που πρέπει να κάνουν τα ξενοδοχεία, για να προσελκύσουν ταξιδιώτες.

1. Να είστε εκεί για κάθε βήμα της νέας διαδρομής κράτησης
Η έρευνα ταξιδιού ξεκινά νωρίτερα, αλλά οι ταξιδιώτες περιμένουν να κάνουν κράτηση πιο κοντά στην αναχώρηση.

2. Συνεχής ενημέρωση
Οι πάροχοι ταξιδιών και οι ξενοδόχοι πρέπει να προσφέρουν συνεχώς ενημερωμένες πληροφορίες. Και να είναι έτοιμοι για στενά παράθυρα κράτησης.

3. Περισσότερα οι ταξιδιώτες εσωτερικού
Πολλοί ταξιδιώτες σχεδιάζουν ταξιδέψουν, πιο κοντά στο σπίτι. Λόγω των άγνωστων συστημάτων υγείας και των κανονισμών, δεν είναι αρκετά έτοιμοι να διασχίσουν τα διεθνή σύνορα.

4. Η ευελιξία είναι το κλειδί
Το 83% έως 92% των ταξιδιωτών σε όλες τις αγορές θέλουν σαφείς και εύχρηστες πληροφορίες σχετικά με τις επιστροφές χρημάτων, τις ακυρώσεις και τις επιλογές κράτησης.

5. Πρωτόκολλα υγιεινής
Το 59% των ταξιδιωτών θέλουν να γνωρίζουν ότι ξενοδοχεία και ταξιδιωτικές εταιρείες ακολουθούν τα πρωτόκολλα των αρχών υγείας.
Επιθυμούν το προσωπικό ξενοδοχείου και άλλοι ταξιδιώτες να φορούν μάσκες προσώπου.
Απαιτούν ελέγχους θερμοκρασίας, μειωμένη χωρητικότητα σε κλειστούς χώρους και τήρηση στα πρωτόκολλα υγιεινής.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης