Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δυτική Αττική: Δύο συλλήψεις για κλοπές καταλυτών από αυτοκίνητα - Εξιχνιάστηκαν 25 περιπτώσεις

Δυτική Αττική: Δύο συλλήψεις για κλοπές καταλυτών από αυτοκίνητα - Εξιχνιάστηκαν 25 περιπτώσεις
Από την έρευνα που έγινε εξιχνιάστηκαν 25 περιπτώσεις κλοπών καταλυτών από αυτοκίνητα, αλλά και κλοπή οχήματος, στις περιοχές των Ανω Λιοσίων και Αχαρνών

Δύο άτομα, ηλικίας 18 και 22 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπές καταλυτών από αυτοκίνητα στη Δυτική Αττική, συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, στα Ανω Λιόσια, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
Οι δυο δράστες, σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, λίγο πριν από τη σύλληψή τους, αφαίρεσαν από το εσωτερικό φορτηγού τσαντάκι που περιείχε χρηματικό ποσό και κινητό τηλέφωνο, ενώ μετά διέφυγαν με αυτοκίνητο.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί οι οποίοι εντόπισαν το όχημα των δραστών, τους ακινητοποίησαν και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Φυλής. Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου τους βρέθηκε και κατασχέθηκε καταλύτης Ι.Χ.

Εξιχνιάστηκαν 25 περιπτώσεις

Οι δυο δράστες, σύμφωνα με την αστυνομία, από τα τέλη Σεπτεμβρίου του 2020 εντόπιζαν σταθμευμένα αυτοκίνητα σε περιοχές της Δυτικής Αττικής και στη συνέχεια αφαιρούσαν τον καταλύτη τους.
Σε κάποιες περιπτώσεις που δεν ήταν εφικτή η επί τόπου αφαίρεση του καταλύτη από σταθμευμένα αυτοκίνητα, τα οδηγούσαν σε ερημικά σημεία όπου προέβαιναν στην αφαίρεσή του.
Από την έρευνα που διενεργήθηκε εξιχνιάστηκαν 25 περιπτώσεις κλοπών καταλυτών από Ι.Χ αυτοκίνητα, αλλά και κλοπή οχήματος, στις περιοχές των Ανω Λιοσίων και Αχαρνών.
Οι δύο συλληφθέντες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Φυλής, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης