Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

H Daimler ανακαλεί 1,29 εκατ. οχήματα στις ΗΠΑ, λόγω προβλήματος στο λογισμικό

H Daimler ανακαλεί 1,29 εκατ. οχήματα στις ΗΠΑ, λόγω προβλήματος στο λογισμικό
Η ανάκληση αφορά μοντέλα των ετών 2016-2021
Σχετικά Άρθρα

Η αμερικανική μονάδα της Daimler, Mercedes-Benz USA, ανακοίνωσε το Σάββατο (13/2) ότι ανακαλεί 1,29 εκατομμύρια οχήματα που έχουν πωληθεί από το 2016, επειδή το λογισμικό ενδέχεται να αποτύχει να επικοινωνήσει τη σωστή τοποθεσία του οχήματος σε περίπτωση ατυχήματος.
Η ανάκληση αφορά μοντέλα των ετών 2016-2021 CLA-Class, GLA-Class, GLE-Class, GLS-Class, SLC-Class, A-Class, GT-Class, C-Class, E-Class, S-Class, CLS -Οχήματα κατηγορίας, SL-Class, B-Class, GLB-Class, GLC-Class και G-Class.
Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία σχεδιάζει να προχωρήσει σε ενημέρωση του λογισμικού που θα εγκατασταθεί από αντιπροσώπους ή μέσω μιας νέας έκδοσης.
Η Mercedes - Benz στην Ευρώπη τον Οκτώβριο του 2019 ξεκίνησε μια έρευνα βασισμένη σε μια αναφορά από το κέντρο eCall της Mercedes-Benz για ανακριβή θέση οχήματος μετά από σύγκρουση.
Μετά από μια μακρά έρευνα που εξέτασε διάφορους συνδυασμούς λογισμικού η έρευνα της εταιρείας έδειξε επιπλέον παρόμοια γεγονότα όπου η θέση του οχήματος που μεταδόθηκε ήταν λανθασμένη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης