Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Αναστασία Χαλκιά, δήμαρχος Κασσάνδρας: Υπάρχει πολύ μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον για την Κασσάνδρα

tags :
Αναστασία Χαλκιά, δήμαρχος Κασσάνδρας: Υπάρχει πολύ μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον για την Κασσάνδρα
Η δήμαρχος Κασσάνδρας Χαλκιδικής επισημαίνει πως υπάρχει μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον
Για τον εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος της Κασσάνδρας, καθώς και για το έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον που συγκεντρώνει η περιοχή μιλά σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98,9 η Αναστασία Χαλκιά, δήμαρχος της Κασσάνδρας Χαλκιδικής.
“Η Κασσάνδρα είναι καθαρά τουριστικός προορισμός. Έχουμε, βέβαια, και το κομμάτι του πρωτογενούς τομέα, αλλά ως επί το πλείστον το μεγάλο κομμάτι είναι ο τουρισμός. Άρα υπό κανονικές συνθήκες, αυτή την εποχή οι καταστηματάρχες και οι επιχειρηματίες ετοιμάζονταν για το άνοιγμα της επόμενης τουριστικής σεζόν. Περάσαμε μία πολύ δύσκολη τουριστική σεζόν το 2020. Πάμε step by step για τη χρονιά του 2021″, επισημαίνει, μεταξύ άλλων, η Αναστασία Χαλκιά.
“Υπάρχει πολύ μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον. Όταν είμαστε σε μια τουριστική περιοχή, και σε όλες τις τουριστικές περιοχές, θεωρώ ότι υπάρχει πιο μεγάλο ενδιαφέρον για επενδύσεις. Αυτή τη στιγμή όμως, όταν όλη η κοινωνία περνά τόσο άσχημα και υποφέρει, δεν νομίζω ότι είναι περίοδος ευκαιριών για επενδύσεις. Αυτή τη στιγμή πρέπει να βγούμε ζωντανοί, να μείνουμε υγιείς για να μπορέσουμε να κάνουμε το όραμά μας πραγματικότητα και να συνεχιστεί η κανονικότητά μας. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε από τους πιο όμορφους προορισμούς”, τονίζει η δήμαρχος Κασσάνδρας.
“Παντρεύουμε τη γαστρονομία με τον τουρισμό γιατί η Χαλκιδική και η Κασσάνδρα έχει πρωτογενή τομέα. Το πιο αισιόδοξο για εμένα είναι ότι πάρα πολλοί νέοι γυρνάνε στον πρωτογενή τομέα και φτιάχνουν οικοτεχνίες, στις οποίες δίνουν δικά τους brand names και τα βγάζουν στην αγορά”, καταλήγει η Αναστασία Χαλκιά.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:
https://www.alpha989.com/Interview.aspx?a_id=89587

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης