Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ένταση και επεισόδια έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων

Ένταση και επεισόδια έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων
Οι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ ορίστηκε ρητή δικάσιμος
Σχετικά Άρθρα

(upd) Μικρή ομάδα περίπου 100 ατόμων αλληλέγγυων προς τους συλληφθέντες στα χθεσινά (10/2) επεισόδια στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο οι οποίοι προσήχθησαν σήμερα (11/2) στα δικαστήρια απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις στην πλατεία απέναντι από το κτήριο της Ευελπίδων, με χρήση κροτίδων κρότου λάμψης.

Οι απολογίες

Ένας από τους κατηγορούμενους, αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή, καθώς διώκεται σε βαθμό κακουργήματος για έκρηξη, κατοχή εκρηκτικών υλών, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, διατάραξη κοινής ειρήνης, απείθεια και αντίσταση κατά της αρχής.
Σε βάρος των υπόλοιπων συλληφθέντων ασκήθηκε ποινική δίωξη, κατά περίπτωση, για αντίσταση κατά της αρχής, διατάραξη κοινής ειρήνης και απείθεια και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, σε βαθμό πλημμελήματος.
Οι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ ορίστηκε ρητή δικάσιμος.
Ένας από τους κατηγορούμενους δεν οδηγήθηκε στον εισαγγελέα καθώς νοσηλεύεται τραυματισμένος.
Από νωρίς έξω από τα δικαστήρια είχαν συγκεντρωθεί νεαροί για να συμπαρασταθούν στους συλληφθέντες ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είχαν παραταχθεί προκειμένου να μην επιτραπεί στην ομάδα των νεαρών να εισέλθει στο χώρο των δικαστηρίων.
epeisodia.jpg

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης