Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οικονόμου (υφ.Προστασίας του Πολίτη): Έτοιμη η ΕΛΑΣ να εφαρμόσει τα μέτρα που θα αποφασιστούν

Οικονόμου (υφ.Προστασίας του Πολίτη): Έτοιμη η ΕΛΑΣ να εφαρμόσει τα μέτρα που θα αποφασιστούν
Είμαστε έτοιμοι για όλα τα σενάρια ανέφερε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη
Σχετικά Άρθρα

Τη θέση πως η Ελληνική Αστυνομία είναι έτοιμη να εφαρμόσει όλα τα μέτρα που θα αποφασίσει και θα ανακοινώσει η κυβέρνηση διατύπωσε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου.
Σημειώνεται πως ανάμεσα στα μέτρα που εξετάζουν οι ειδικοί και ενδεχομένως να αποφασίσει η κυβέρνηση, είναι η απαγόρευση των μετακινήσεων από τις 18:00 το απόγευμα τα Σαββατοκύριακα καθώς και περιορισμοί στις μετακινήσεις από δήμο σε δήμο στην Αττική.
«Η ελληνική αστυνομία είναι έτοιμη να εφαρμόσει τα μέτρα που θα ανακοινωθούν σήμερα» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Οικονόμου, ο οποίος ανέφερε πως εάν αποφασιστεί απαγόρευση κυκλοφορίας τα Σαββατοκύριακα από τις 18:00 το απόγευμα τα καταστήματα θα κλείνουν μία ώρα νωρίτερα.
«Δεν ετοιμαζόμαστε για άγρια πράγματα, παρακολουθούμε τις εξελίξεις από πλευράς πανδημίας και από πλευράς Ελληνικής Αστυνομίας υπάρχει ετοιμότητα εφαρμογής των μέτρων τα οποία θα αποφασιστούν σήμερα» υποστήριξε ο κ.Οικονόμου, τονίζοντας πως «ότι χρειαστεί πάντως από πλευράς κυβέρνησης υπάρχει ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή για διατήρηση των μέτρων, για αύξηση των μέτρων ή για ελάττωση των μέτρων ανά περιοχή ανάλογα πως διαμορφώνονται τα επιδημιολογικά δεδομένα».
Ερωτηθείς για το ύψος των προστίμων που έχουν επιβληθεί έως σήμερα για παραβάσεις μέτρων όσον αφορά την covid ο κ.Οικονόμου είπε πως «από το Μάρτιο μέχρι και τώρα το ποσό πρέπει να είναι γύρω στα 60 εκατομμύρια ευρώ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης