Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας: Όπου μπορούμε, ανοίγουμε την κοινωνία - Προστατεύουμε τη δημόσια υγεία

Κικίλιας: Όπου μπορούμε, ανοίγουμε την κοινωνία - Προστατεύουμε τη δημόσια υγεία
Ο επιτυχής εμβολιασμός το τέλος αυτής της περιπέτειας είπε ο υπουργός Υγείας
Σχετικά Άρθρα

Τη θέση ότι «όπου μπορούμε, ανοίγουμε την κοινωνία» και «όπου δυσκολεύουν τα πράγματα, κλείνουμε και προστατεύουμε τους συμπολίτες μας» διατύπωσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας κατά την επίσκεψη του στην πλατεία Αγίου Μελετίου στα Σεπόλια, όπου πραγματοποιούνται δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests) από κλιμάκια του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα.
«Όπου μπορούμε, ανοίγουμε την κοινωνία, προκειμένου να παίρνουμε ανάσες μέχρι να φτάσουμε στο τέλος αυτής της περιπέτειας, που είναι ο επιτυχής εμβολιασμός.
Όπου δυσκολεύουν τα πράγματα, και τα επιδημιολογικά δεδομένα είναι τέτοια, κλείνουμε και προστατεύουμε τους συμπολίτες μας» είπε ο κ.Κικίλιας, τονίζοντας ότι αυτή είναι η διαδικασία που ακολουθείται όλους αυτούς τους μήνες.
«Είμαστε εδώ για να προστατεύσουμε τη δημόσια υγεία.
Από την άλλη, καταλαβαίνετε ότι προσπαθούμε να στηρίξουμε και όλες τις άλλες εκφάνσεις της κοινωνίας.
Και τη δυνατότητα να πηγαίνουν τα παιδιά μας στα σχολεία και να επιβιώσει η μέση ελληνική οικογένεια που παλεύει για τα προς το ζην, αναφέρομαι στο λιανεμπόριο» υποστήριξε ο κ.Κικίλιας.
«Ξέρουμε ότι μετά από 12 μήνες μάχης ο κόσμος είναι κουρασμένος, αλλά μπορούμε να του δίνουμε τη δυνατότητα να κάνει τεστ, να έχουμε σωστή ενημέρωση ως προς τον κορωνοϊό, περίθαλψη και εμβολιασμούς μαζί.
Είναι μια πολυσύνθετη μάχη και προσπάθεια.
Δεν σημαίνει ότι όταν πηγαίνουμε στο επόμενο βήμα που είναι ο εμβολιασμός, ξεχνάμε τα προηγούμενα» υποστήριξε ο κ.Κικίλιας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης