Άμυνα – Διπλωματία

Grushko (Ρωσία): Καλούμε Ελλάδα και Τουρκία σε διάλογο με βάση τη Σύμβαση του ΟΗΕ

Grushko (Ρωσία): Καλούμε Ελλάδα και Τουρκία σε διάλογο με βάση τη Σύμβαση του ΟΗΕ
«Βασιζόμαστε στο ότι οι χώρες δικαιούνται να καθορίζουν τα χωρικά ύδατα και τις ΑΟΖ τους σύμφωνα με τις διατάξεις αυτής της Σύμβασης» σημειώνει ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών
Σχετικά Άρθρα

Η Ρωσία καλεί την Ελλάδα και την Τουρκία σε διάλογο μεταξύ τους, όπως προβλέπεται από τη Σύμβαση του ΟΗΕ για το Δίκαιο της Θάλασσας, δήλωσε κατά την ενημέρωση Ρώσων δημοσιογράφων στην Αθήνα, στο πλαίσιο της πρόσφατης επίσκεψής του στη χώρα μας, ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Alexander Grushko σύμφωνα με σημερινή ενημέρωση της ρωσικής πρεσβείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Την ίδια στιγμή, επισημαίνει ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών, «βασιζόμαστε στο ότι οι χώρες δικαιούνται να καθορίζουν τα χωρικά ύδατα και τις ΑΟΖ τους σύμφωνα με τις διατάξεις αυτής της Σύμβασης» και προσθέτει πως «αυτό το μήνυμα μεταφέρουμε στους Έλληνες και τους Τούρκους εταίρους μας».

Διάλογος με βάση τη Σύμβαση του ΟΗΕ

Αναλυτικά η ανάρτηση της ρωσικής πρεσβείας:
«Ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Alexander Grushko: Καλούμε τα μέρη (Ελλάδα και Τουρκία) σε διάλογο μεταξύ τους, όπως προβλέπεται από τη Σύμβαση του ΟΗΕ για το Δίκαιο της Θάλασσας.
Την ίδια στιγμή, βασιζόμαστε στο ότι οι χώρες δικαιούνται να καθορίζουν τα χωρικά ύδατα και τις ΑΟΖ τους σύμφωνα με τις διατάξεις αυτής της Σύμβασης.
Αυτό το μήνυμα μεταφέρουμε στους Έλληνες και τους Τούρκους εταίρους μας».
russian_embassy.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης