Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ένορκη διοικητική εξέταση για τη νηπιαγωγό που άφησε 4χρονο στο κρύο στη Χαλκίδα

Ένορκη διοικητική εξέταση για τη νηπιαγωγό που άφησε 4χρονο στο κρύο στη Χαλκίδα
Δασκάλα σε νηπιαγωγείο της Χαλκίδας τιμώρησε ένα τετράχρονο κορίτσι βγάζοντάς το από την σχολική αίθουσα στο κρύο για παραδειγματισμό
Σχετικά Άρθρα

Ένορκη διοικητική εξέταση ζήτησε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως για το περιστατικό σε νηπιαγωγείο της Χαλκίδας όπου δασκάλα άφησε τετράχρονο κορίτσι στο κρύο για παραδειγματισμό.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες, η δασκάλα σε νηπιαγωγείο της Χαλκίδας τιμώρησε ένα τετράχρονο κορίτσι βγάζοντάς το από την σχολική αίθουσας και αφήνοντάς το στο κρύο, χωρίς μπουφάν,  μέχρι να ζητήσει συγγνώμη.
Σημειώνεται ότι, σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, το παιδάκι κλαίει έξω από την πόρτα του σχολείου αλλά η νηπιαγωγός αρνείται να το βάλει ξανά στην τάξη παρά το γεγονός ότι στην περιοχή επικρατούσαν συνθήκες ψύχους.
Στο περιστατικό παρενέβη η υπουργός Παιδείας η οποία σε ανάρτησή της στα social media αναφέρει οτι «σε συνέχεια χθεσινού δημοσιεύματος για περιστατικό σε νηπιαγωγείο της Χαλκίδας με 4χρονο κοριτσάκι, κινητοποιήθηκε αμέσως ο διοικητικός μηχανισμός της εκπαίδευσης και διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση. Επικοινώνησα με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και ζήτησα να διερευνηθεί σε βάθος κάθε πτυχή της καταγγελίας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης