Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αλεξιάδης (ΣΥΡΙΖΑ): Συμβόλαια που αφορούν την προστασία της ανθρώπινης ζωής δεν χρειάζονται μυστικότητα

Αλεξιάδης (ΣΥΡΙΖΑ): Συμβόλαια που αφορούν την προστασία της ανθρώπινης ζωής δεν χρειάζονται μυστικότητα
Να ασκήσει η Ε.Ε. κάθε δυνατότητα που έχει και κυρίως να ελέγξει την τήρηση των συμβατικών υποχρεώσεων των φαρμακευτικών εταιρειών, τόνισε ο Τρ. Αλεξιάδης
Σχετικά Άρθρα
Αυτονόητη χαρακτήρισε ο Τρύφων Αλεξιάδης και επιβεβαίωση της πρότασης του Αλέξη Τσίπρα, την υπερψήφιση της τροπολογίας από το Συμβούλιο της Ευρώπης, να αντιμετωπιστεί το εμβόλιο ενάντια στον κορωνοϊό ως δημόσιο αγαθό.

Με αφορμή την προβληματική στάση των φαρμακευτικών εταιρειών «που σε μια πολύ δύσκολη περίοδο επιλέγουν αντί της προστασίας της ανθρώπινης ζωής, την αύξηση της κερδοφορίας τους», τόνισε «πως πρέπει να ανοίξει ο διάλογος για τον ρόλο τους σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο και να χυθεί άπλετο φως για τα σκάνδαλα που τις αφορούν και στα οποία εμπλέκονται και πολιτικά πρόσωπα».
«Να ασκήσει η Ε.Ε. κάθε δυνατότητα που έχει και κυρίως να ελέγξει την τήρηση των συμβατικών υποχρεώσεων των φαρμακευτικών εταιρειών», συνέχισε ο Τρ. Αλεξιάδης εκφράζοντας την αντίθεση του στη μυστικότητα που καλύπτει τις συμβάσεις που έχουν υπογραφεί μεταξύ Ε.Ε. και φαρμακευτικών εταιρειών και στην ύπαρξη συμβολαίου εμπιστευτικότητας, ενώ κάλεσε την ελληνική κυβέρνηση να εξασκήσει μεγαλύτερη πίεση για ένα θέμα που αφορά την προστασία της ανθρώπινης ζωής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης