Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Τι είδους ταξίδια επιλέγουν οι καταναλωτές

tags :
Τι είδους ταξίδια επιλέγουν οι καταναλωτές
Οι πελάτες κάνουν κράτηση για σύντομα ταξίδια, περίπου τέσσερις έως πέντε νύχτες
Έτοιμη να επανεκκινήσει είναι η ταξιδιωτική βιομηχανία το 2021. Ποιους προορισμούς θα επιλέξουν όμως οι καταναλωτές και πως αισθάνονται για τα ταξίδια; Απάντηση έδωσαν σε δηλώσεις τους στο Travel Market Report ταξιδιωτικοί σύμβουλοι.
Οι πελάτες κάνουν κράτηση για σύντομα ταξίδια, περίπου τέσσερις έως πέντε νύχτες. Οι προορισμοί που επιλέγουν είναι εγχώριοι και η διαμονή τους θέλουν να είναι σε πολυτελή θέρετρα στις ΗΠΑ για τη χειμερινή περίοδο. Αυτό δήλωσε η Vickie Rust της Luxury World Travel.
Οι πελάτες της κάνουν επίσης κράτηση για ανεξάρτητα ταξίδια στην Ευρώπη για το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, καθώς και ευρωπαϊκές κρουαζιέρες ποταμών. Για το καλοκαίρι και το φθινόπωρο του 2021 επιλέγουν μεγαλύτερες ευρωπαϊκές κρουαζιέρες.

Ποιους προορισμούς θα επιλέξουν

Οι προορισμοί που επιλέγουν είναι η Βόρεια Αμερική και η Ευρώπη.
Φλόριντα και Ιταλία είναι οι πιο κοινές απαντήσεις, ακολουθούμενες από το Μεξικό, το Κολοράντο, τη Χαβάη, Γαλλία και Καλιφόρνια.
Η Rosemary Mondo της Luxury Travel Expert, δήλωσε ότι πρώτοι κάνουν σχέδια αυτοί που ακύρωσαν τα ταξίδια τους πέρυσι.
«Το κοινό δίνει προσοχή στα μέσα ενημέρωσης, οπότε ό, τι αναφέρεται θα υπαγορεύσει πώς και πότε ταξιδεύουν», δήλωσε η Mondo. “Εάν το εμβόλιο έχει διανεμηθεί πλήρως έως τον Ιούνιο και το 70% του πληθυσμού εμβολιαστεί, θα υπάρξει αύξηση των ταξιδιωτών κατά το καλοκαίρι του 2022.”

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης