Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Δυο νέα καταστήματα Collective από την Folli Follie

tags :
Δυο νέα καταστήματα Collective από την Folli Follie
Τα νέα καταστήματα από τον Όμιλο FF Group ενισχύουν σημαντικά τη δυναμική παρουσία των concept store Collective στην ελληνική αγορά
Το δίκτυο των fashion, multi-brand store Collective επεκτείνεται με δύο νέα καταστήματα στο κέντρο του Χαλανδρίου και της Καλλιθέας, απαριθμώντας πλέον 28 σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια. Τα νέα καταστήματα του multi-brand concept store του Ομίλου FF Group άνοιξαν τις πόρτες τους σε δύο από τις πιο δημοφιλείς και vibrant αγορές της Αθήνας.

Στο κέντρο της Καλλιθέας, στην Λεωφόρο Θησέως 135-137, στα 334 τ.μ. του νέου Collective, Franklin & Marshall, Wolm, Superdry, American Vintage, UGG, Molly Bracken, Beverly Hills Polo Club, ADIDAS Originals κ.α. είναι μερικά από τα brand.
Σε μία από τις πιο πολυσύχναστες και αγαπημένες αγορές, στην καρδιά του Χαλανδρίου, το νέο Collective στον αριθμό 4 της Λεωφόρου Πεντέλης, προσελκύει όλους τους λάτρεις της μόδας των Βορείων Προαστίων σε έναν μοντέρνο χώρο, έκτασης 300 τ.μ..
Τα νέα καταστήματα από τον Όμιλο FF Group ενισχύουν σημαντικά τη δυναμική παρουσία των concept store Collective στην ελληνική αγορά, καθώς η συγκεκριμένη επέκταση του δικτύου σε Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία και Κύπρο αποτελεί στρατηγική επένδυση του Ομίλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης