Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αρνείται τον βιασμό της 11χρονης αθλήτριας ο προπονητής: «Είχαμε σχέση, την αγαπώ ακόμα»

Αρνείται τον βιασμό της 11χρονης αθλήτριας ο προπονητής: «Είχαμε σχέση, την αγαπώ ακόμα»
Το πρωί της Πέμπτης (28/1) έφτασε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων ο 38χρονος προπονητής που κατηγορείται για το βιασμό 11χρονης αθλήτριας ιστιοπλοΐας
Σχετικά Άρθρα

«Είχαμε σχέση, την αγαπάω ακόμη». Αυτόν τον ισχυρισμό φέρεται ότι επαναλαμβάνει ενώπιον της 16ης ανακρίτριας ο 38χρονος πρώην προπονητής, ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό ανήλικης αθλήτριας ιστοπλοΐας.
Θα πρέπει να σημειωθεί πως της απολογίας του 38χρονου, προηγούνται οι καταθέσεις των γονιών του, ως μάρτυρες υπεράσπισής του.
Ο 38χρονος στην απολογία του θα υποστηρίξει ότι είχε ερωτική σχέση με την ανήλικη αθλήτρια καθώς και την συναίνεσή της γι' αυτήν.
Πάντως, ο κατηγορούμενος τοποθετεί τα γεγονότα περίπου ένα έτος αργότερα απ' ότι η νεαρή γυναίκα.
Ωστόσο αυτό δεν αλλάζει την ποινική μεταχείρισή του είτε οι πράξεις που του καταλογίζονται έγιναν ενώ η ανήλικη ήταν 12 είτε 13 ετών.

Στην Ευελπίδων για απολογία

Το πρωί της Πέμπτης (28/1) έφτασε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων ο 38χρονος προπονητής που κατηγορείται για το βιασμό 11χρονης αθλήτριας ιστιοπλοΐας.
Οι αστυνομικοί με μια επιχείρηση-αστραπή τον οδήγησαν τρέχοντας στο κτίριο 9, όπου θα απολογηθεί ενώπιον της 16ης τακτικής ανακρίτριας.
Ο προπονητής που έχει παραδεχθεί ότι είχε ολοκληρωμένες σχέσεις με την μόλις 11 ετών αθλήτρια ιστιοπλοΐας πριν από δέκα χρόνια είναι αντιμέτωπος με ένα βαρύ κατηγορητήριο, που περιλαμβάνει βιασμό κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση σε ασέλγεια και αποπλάνηση ανηλίκου.

 «Απειλούσε τη ζωή μου, αν μιλούσα» - Η συγκλονιστική κατάθεσή της

«Δεν υπήρχε καμία συναίνεση από την πλευρά μου. Με απειλούσε ότι θα με σκοτώσει και θα καταστρέψει την οικογένειά μου, αν μιλούσα και αποκάλυπτα τι μου έκανε», είπε η αθλήτρια στην τετράωρη κατάθεσή της στον εισαγγελέα το περασμένο Σάββατο.
Μια κατάθεση που οδήγησε αμέσως τις δικαστικές αρχές να εκδώσουν ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 38χρονου και την επόμενη ημέρα οι αστυνομικοί να τον εντοπίσουν στη Σάμο και να του περάσουν χειροπέδες.

Η υπερασπιστική γραμμή του προπονητή

Η υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει ο προπονητής στο πλαίσιο της σημερινής απολογίας του, ο οποίος βαρύνεται με κακουργηματικού βαθμού κατηγορίες, παραμένει ασαφής μέχρι τώρα, αν και δεν μπορεί να αποκλίνει πολύ από τα όσα ο ίδιος έχει δηλώσει δημόσια.
Ο συνήγορος υπεράσπισης Θ. Μαντάς σε γραπτή του δήλωση ανέφερε πως «πρόκειται για μία υπόθεση με ευρύτερες διαστάσεις που έχει δημιουργήσει αναστάτωση στην κοινή γνώμη. Η υπεράσπισή μας εστιάζει αυστηρά στα νομικά χαρακτηριστικά της πράξης που αποδίδεται στον κατηγορούμενο, όπως αυτά ρυθμίζονται στον Ποινικό Κώδικα».
Η αθλήτρια ιστιοπλοΐας, μέσω της δικηγόρου της Κλ.Παπαπαντολέων, δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας στην ανάκριση.
Σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε να εξεταστεί ως μάρτυρας ένας άλλος προπονητής, ενώ δεν αποκλείεται σύντομα η αθλήτρια να κληθεί από την ανακρίτρια να καταθέσει ξανά για όλα όσα έχει καταγγείλει σε βάρος του 38χρονου.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης