Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η viral φωτογραφία του Bernie Sanders έφερε 1,8 εκατ. δολάρια σε 5 μέρες

Η viral φωτογραφία του Bernie Sanders έφερε 1,8 εκατ. δολάρια σε 5 μέρες
Ο Αμερικανός γερουσιαστής ανακοίνωσε ότι θα διατεθεί σε οργάνωση αρωγής το ποσό των 1,8 εκατ. δολαρίων που συγκεντρώθηκε χάρη στην πώληση προϊόντων με το διάσημο πλέον φωτογραφικό στιγμιότυπο

Ήταν σίγουρα η πιο πολυσυζητημένη στιγμή στην ορκωμοσία των Biden - Harris που αποτυπώθηκε σε μια φωτογραφία που έγινε viral παγκοσμίως!
Ο λόγος φυσικά για τον Bernie Sanders που κάθεται σε μία καρέκλα φορώντας χειρουργική μάσκα, χακί μπουφάν και μάλλινα γάντια με την εν λόγω εικόνα να κάνει τον γύρο του κόσμου, εμπνέοντας χιλιάδες χιουμοριστικά φωτομοντάζ σε όλο τον κόσμο.

Έσοδα για καλό σκοπό!

Ο Αμερικανός γερουσιαστής ανακοίνωσε χθες (27/1) ότι θα διατεθεί σε οργάνωση αρωγής το ποσό των 1,8 εκατ. δολαρίων που συγκεντρώθηκε χάρη στην πώληση προϊόντων με το διάσημο πλέον φωτογραφικό στιγμιότυπο.
Το στιγμιότυπο απαθανάτισε φωτορεπόρτερ του Γαλλικού Πρακτορείου, μετατρέποντας τον προοδευτικό πολιτικό, πρώην διεκδικητή του χρίσματος των Δημοκρατικών σε σταρ του Twitter.
Ο ανεξάρτητος γερουσιαστής του Βερμόντ προτίμησε να αξιοποιήσει τον θόρυβο που προκάλεσε η viral φωτογραφία για να συγκεντρώσει 1,8 εκατ. δολάρια «μέσα σε πέντε ημέρες», ποσό που όπως είχε προαναγγείλει θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό στην πολιτεία των βορειοανατολικών ΗΠΑ.
Μπλουζάκια, πουλόβερ και διάφορα άλλα είδη με τη φωτογραφία άρχισαν να διατίθενται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος στον ιστότοπο του γερουσιαστή το βράδυ της 21ης Ιανουαρίου, όλο το στοκ εξαντλήθηκε σε τριάντα λεπτά.
Προστέθηκαν νέα προϊόντα και είχαν πουληθεί όλα τις επόμενες 2 ημέρες εξήγησε ο Sanders σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Όμως το ποσό αυτό «δεν μπορεί να υποκαταστήσει το έργο του Κογκρέσου», κατά συνέπεια «θα κάνω ό,τι μπορώ στην Ουάσιγκτον για να εξασφαλίσω πως οι εργαζόμενοι στο Βερμόντ και σ’ όλη τη χώρα θα έχουν την υποστήριξη που χρειάζονται, καθώς βρισκόμαστε στην καρδιά της χειρότερης κρίσης που έχουμε ζήσει μετά τη Μεγάλη Ύφεση», πρόσθεσε ο γερουσιαστής, που αυτοχαρακτηρίζεται δημοκρατικός σοσιαλιστής.
Το Getty Images κατόπιν συμφωνίας «θα δωρίσει τα έσοδα» από τις πωλήσεις στην οργάνωση αρωγής Meals on Wheels («Γεύματα σε τροχούς»), η οποία διανέμει γεύματα σε ηλικιωμένους με χαμηλά εισοδήματα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης