Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Ταραντίλης για διερευνητικές: Καμία συζήτηση αναφορικά με την εθνική κυριαρχία μας - Γνωστές οι θέσεις Σαμαρά

Ταραντίλης για διερευνητικές: Καμία συζήτηση αναφορικά με την εθνική κυριαρχία μας - Γνωστές οι θέσεις Σαμαρά
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε και στη συμφωνία για τα μαχητικά αεροσκάφη Rafale
Σχετικά Άρθρα
Πιστή στη θέση της όσον αφορά τις διερευνητικές επαφές με την Τουρκία εμφανίζεται η ελληνική πλευρά.
Ειδικότερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, αναφέρε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ότι η Ελλάδα προσέρχεται στις διερευνητικές επαφές με καλή τη πίστει τονίζοντας ωστόσο ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία συζήτηση που να αφορά την εθνική κυριαρχία μας.
Υπογράμμισε ότι οι διερευνητικές επαφές με τη γειτονική χώρα δεν είναι διαπραγματεύσεις και δεν έχουν δεσμευτικό χαρακτήρα σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι στόχος είναι να πιάσουμε το νήμα από το σημείο που διακόπηκαν οι επαφές το 2016.
Επίσης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε και στο σχέδιο για την αποτρεπτική ικανότητα των Ενόπλων Δυνάμεων, αναφέρθηκε στη συμφωνία για την αγορά των μαχητικών Rafale σημειώνοντας ότι η παραλαβή των 6 πρώτων αεροσκαφών θα γίνει τον Ιούλιο.

«Γνωστές οι θέσεις Σαμαρά»

Εν τω μεταξύ, ο κ. Ταραντίλης αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, για τις διερευνητικές επαφές.
«Ο κ. Σαμαράς είναι πρώην πρωθυπουργός και οι θέσεις του για τα θέματα εξωτερικής πολιτικής είναι γνωστές εδώ και πολύ καιρό» είπε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης