Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Αίτηση ακύρωσης της εξυγίανσης της Creta Farm κατέθεσε ο Κ. Δομαζάκης - Καταγγέλει παραπλάνηση κυβέρνησης

Αίτηση ακύρωσης της εξυγίανσης της Creta Farm κατέθεσε ο Κ. Δομαζάκης - Καταγγέλει παραπλάνηση κυβέρνησης

Υπήρξαν ψευδείς παραστάσεις προς πάσα Αρχή, ακόμη και παραπλάνηση στο ανώτερο κυβερνητικό επίπεδο για την κατάσταση της Creta Farm, σύμφωνα με τον Κ. Δομαζάκη

Σχετικά Άρθρα
Αίτηση ακύρωσης της συμφωνίας εξυγίανσης της Creta Farm κατέθεσε ο Κ. Δομαζάκης, η οποία θα συζητηθεί στις 05/03/2021 στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Ρεθύμνου.

Η αίτηση κατατέθηκε στις 21/01/2021 στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Ρεθύμνου και αφορά την από 05/02/2020 Συμφωνία Εξυγίανσης και Μεταβίβασης Επιχείρησης της ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ΑΒΕΕ.
Η εν λόγω Αίτηση έχει παραδοθεί ήδη προς ανάρτηση στο Τμήμα ΓΕΜΗ Εισηγμένων Εταιρειών και πρόκειται να αναρτηθεί εντός των επομένων ημερών.
Η συζήτηση της υπόθεσης θα πραγματοποιηθεί στις 05/03/2021 στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Ρεθύμνου.

Κ. Δομαζάκης: Καμία στήριξη από τους φερόμενους επενδυτές

Όπως καταγγέλει ο Κ. Δομαζάκης, οι φερόμενοι επενδυτές της εταιρείας ουδέν κεφάλαιο έχουν διαθέσει για τη στήριξή της.
Οι οφειλές προς το Δημόσιο και τους Ασφαλιστικούς Οργανισμούς σε διάστημα μόλις 11 μηνών έχουν υπερδιπλασιαστεί.
Οι μισοί εργαζόμενοί της έχουν απολυθεί, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις.

Χωρίς έλεγχο φερεγγυότητας η παράδοση της Creta Farm

Σύμφωνα με τον Κ. Δομαζάκη, η συρρικνωμένη πλέον εταιρεία πουλάει όσο – όσο με ορίζοντα ολίγων ημερών ή εβδομάδων στην καλύτερη περίπτωση.
Κυρίως όμως, ο πίνακας πιστωτών στον οποίο στηρίχθηκε η Συμφωνία Εξυγίανσης και παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο δεν περιέλαβε, σκοπίμως, επιβεβαιωμένη απαίτηση του Κ.Δομαζάκη έναντι της εταιρείας.
"Δυστυχώς, όλες οι επιφυλάξεις μου, όλοι μου οι φόβοι και όλα τα σοβαρά γεγονότα τα οποία έχω καταγγείλει ήδη αρμοδίως, έχουν επιβεβαιωθεί πλήρως.
Η περιουσία της ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ παραδόθηκε, χωρίς στοιχειώδη έλεγχο φερεγγυότητας, σε πρόσωπα που εξαρχής ήταν γνωστό ότι δεν είχαν δυνατότητα να την στηρίξουν έστω και στο ελάχιστο.
Για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός υπήρξαν ψευδείς παραστάσεις προς πάσα Αρχή, ακόμη και παραπλάνηση στο ανώτερο κυβερνητικό επίπεδο.
Όσοι συμμετείχαν στο ανοσιούργημα της διάλυσης μιας υγιούς, εύρωστης και παραγωγικής ελληνικής εταιρείας, στην οποία εργάζονταν 860 εργαζόμενοι και η οποία κατέβαλε κάθε χρόνο τεράστια χρηματικά ποσά προς το Δημόσιο, τον ΕΦΚΑ και τις τράπεζες, ας γνωρίζουν ότι πλησιάζει ο χρόνος που θα απολογηθούν για τα πεπραγμένα τους", αναφέρει ο Κ. Δομαζάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης