Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανακαλεί η υφυπουργός Παιδείας για τα πρόστιμα σε μαθητές

Ανακαλεί η υφυπουργός Παιδείας για τα πρόστιμα σε μαθητές
«Δεν υπάρχει πρόβλεψη για πρόστιμα συγκεκριμένα σε μαθητές», αναφέρει σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η κ. Μακρή

Μετά τις έντονες αντιδράσεις σχετικά με την επιβολή προστίμου σε μαθητές που δεν επιστρέφουν άμεσα στο σπίτι μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων στο σχολείο, η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή υποχρεώθηκε σε αναδίπλωση.
«Δεν υπάρχει πρόβλεψη για πρόστιμα συγκεκριμένα σε μαθητές», αναφέρει σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η κ. Μακρή, που ανακαλεί σχετική δήλωσή της.
«Σε συνέχεια της σημερινής συζήτησης, διευκρινίζω ότι δεν υπάρχει πρόβλεψη για πρόστιμα συγκεκριμένα σε μαθητές.
Με σύσσωμη την εκπαιδευτική κοινότητα -και ειδικά με τους μαθητές μας- έχουμε συνεργαστεί άριστα μέχρι στιγμής, τηρούν τα μέτρα σχολαστικά, και αναμένουμε το ίδιο και για τη συνέχεια», σημείωσε η υφυπουργός Παιδείας.

makri_b.JPG

«Πρόστιμο στα παιδιά»


Η κ. Μακρή νωρίτερα την Κυριακή (24/1) είχε απειλήσει με πρόστιμο τους μαθητές που παραμένουν εκτός σπιτιού για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα, μετά το σχολείο.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, η Ζέττα Μακρή είπε: «Θα υπάρχει πρόστιμο στα παιδιά τα οποία δεν τηρούν τους κανόνες, οι οποίοι είναι κανόνες για όλο τον πληθυσμό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης