Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ισραήλ: 6 έγκυες διαγνώστηκαν με το παραλλαγμένο στέλεχος του κορωνοΐού

Ισραήλ: 6 έγκυες διαγνώστηκαν με το παραλλαγμένο στέλεχος του κορωνοΐού
Το Ισραήλ προχωρά στον ταχύτερο εμβολιασμό των εγκύων καθώς τα κρούσματα του μεταλλαγμένου ιού φτάνουν τα 175 στη χώρα
Σχετικά Άρθρα

Έξι έγκυες στο Ισραήλ διαγνώστηκαν με το παραλλαγμένο στέλεχος του SARS-CoV-2 το οποίο ταυτοποιήθηκε αρχικά στο Ηνωμένο Βασίλειο και θεωρείται πιο μολυσματικό και πιθανόν ακόμη πιο θανατηφόρο.
Σύμφωνα με το υπουργεί Υγείας της χώρας, το τελευταίο διάστημα παρατηρείται αύξηση των κρουσμάτων του μεταλλαγμένου ιού μεταξύ των εγκύων γεγονός που οδήγησε το υπουργείο να δώσει εντολή για γενετικά τεστ ώστε να εξακριβωθεί από ποιο στέλεχος έχουν μολυνθεί.

Ταχύτερα οι εμβολιασμοί στις έγκυες

Οι έξι από τις επτά έγκυες που έχουν εισαχθεί σε νοσοκομεία με την Covid-19 και υποβλήθηκαν σε γενετικές εξετάσεις διαπιστώθηκε πως έχουν προσβληθεί από το νέο στέλεχος του κορωνοΐού.
Δεν έχουν ακόμη βγει τα αποτελέσματα των εξετάσεων ακόμη τριών εγκύων, τα οποία θα μπορούσαν να αυξήσουν τον αριθμό των κρουσμάτων μεταξύ των γυναικών που κυοφορούν διευκρίνισε το υπουργείο. Μάλιστα το Ισραήλ προχωρά στον ταχύτερο εμβολιασμό των εγκύων.Το σύνολο των ασθενών που έχει διαγνωστεί πως μολύνθηκαν από το παραλλαγμένο στέλεχος του SARS-CoV-2 στο Ισραήλ έχει φθάσει τους 175.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης