Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στις 8 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει η δίκη του Trump στη Γερουσία

Στις 8 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει η  δίκη του Trump στη Γερουσία
Αυτό σηματοδοτεί αναβολή της δίκης για δύο εβδομάδες καθώς αναμενόταν να αρχίσει τη Δευτέρα 25/1
Σχετικά Άρθρα

Στις 8 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει η δίκη του πρωην Αμερικανού προέδρου Donald Trump στη Γερουσία, μετά την επίσημη υποβολή του κατηγορητηρίου την επόμενη εβδομάδα.
Αυτό, επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του σώματος Δημοκρατικός γερουσιαστής Summer. Στην πράξη, αυτό σηματοδοτεί αναβολή της δίκης για δύο εβδομάδες. Ως εδώ, αναμενόταν να αρχίσει τη Δευτέρα. «Αφού συνταχθούν οι φάκελοι, τα μέρη θα αρχίσουν τις αγορεύσεις τους τη δεύτερη εβδομάδα του Φεβρουαρίου».
Ο προγραμματισμός αυτός θα επιτρέψει στην αμερικανική άνω Βουλή να επιβεβαιώσει τους διορισμούς των μελών της κυβέρνησης του Δημοκρατικού εκλεγμένου προέδρου Joe Biden και πιθανόν να καταπιαστεί με το σχέδιο στήριξης της οικονομίας για την αντιμετώπιση της κρίσης που έχει προκαλέσει η πανδημία του νέου κορωνοϊού.
«Η εξέγερση της 6ης Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο που υποκινήθηκε από τον Trump» είναι κάτι «που κανένας μας δεν θα ξεχάσει ποτέ», τόνισε ο Summer. «Όλοι μας θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας από το απαίσιο κεφάλαιο στην ιστορία της χώρας μας, αλλά η επούλωση και η ενότητα θα έρθουν μόνο αφού αποκατασταθεί η αλήθεια και υπάρξει λογοδοσία και αυτός είναι ο σκοπός της δίκης» του Ρεπουμπλικάνου πρώην προέδρου, συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Γερουσίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης