Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κάλεσαν στον γάμο τους 400 άτομα παρά τον Covid - Παρενέβη η αστυνομία, έτρεχαν οι καλεσμένοι

Κάλεσαν στον γάμο τους 400 άτομα παρά τον Covid - Παρενέβη η αστυνομία, έτρεχαν οι καλεσμένοι
Σχετικά Άρθρα
Τι και αν η πανδημία του κορωνοϊού έχει σαρώσει την Βρετανία, ένα ζευγάρι στο βόρειο Λονδίνο αποφάσισε να παντρευτεί και στον γάμο τους παρευρέθηκαν 400 καλεσμένοι.
Η γαμήλια δεξίωση, σύμφωνα με το BBC, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (21/1) στο Yesoday Hatorah Girls Senior School.
Όταν οι Αρχές έφθασαν στο χώρο τα παράθυρα της αίθουσας ήταν καλυμμένα και μόλις οι καλεσμένοι αντιλήφθηκαν την παρουσίαση τους τράπηκαν σε φυγή για να αποφύγουν τα πρόστιμα και τις κυρώσεις.
Η διοργανώτρια του γάμου, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, καλείται να πληρώσει πρόστιμο 10.000 λιρών για παραβίαση των μέτρων κατά του κορονοϊού.
Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις των Αρχών, πρόστιμο 200 λιρών επιβλήθηκε και σε πέντε καλεσμένους.

Η ανακοίνωση 

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι διέλυσε γάμο με σχεδόν 400 καλεσμένους, “μια απολύτως απαράδεκτη παραβίαση”, όπως τη χαρακτήρισε, του lockdown που ισχύει στη χώρα λόγω της πανδημίας του κορvνοϊού, καθώς βάσει των περιοριστικών μέτρων δεν επιτρέπεται η παρουσία περισσότερων από έξι ατόμων στους γάμους.
Βάσει των αυστηρών μέτρων που υιοθετήθηκαν στην αρχή του έτους, οι γάμοι επιτρέπεται να γίνονται “υπό εξαιρετικά μέτρα”, όμως αστυνομικοί βρήκαν εκατοντάδες ανθρώπους συγκεντρωμένους σε σχολείο στο Σράμφορντ Χιλ του βόρειου Λονδίνου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης