Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Κερδοσκοπική φρενίτιδα» βλέπει στη Wall Street βλέπει η Berkshire Hathaway

«Κερδοσκοπική φρενίτιδα» βλέπει στη Wall Street βλέπει η Berkshire Hathaway
Η μετοχή της Apple είναι «το πιο δραματικό πράγμα που συνέβη ποτέ σε ολόκληρη την παγκόσμια ιστορία των χρηματοοικονομικών»
«Κερδοσκοπική φρενίτιδα» βλέπει στη Wall Street το "δεξί χέρι" του Warren Buffett, προειδοποιώντας ότι δεν αναμένει ότι οι τιμές των μετοχών θα ανέβουν πολύ υψηλότερα.
Ο Charlie Munger, αντιπρόεδρος του ομίλου Berkshire Hathaway του Buffett, είναι επίσης πρόεδρος της Daily Journal Corporation, του ομίλου εφημερίδων και λογισμικού.
Η τιμή της μετοχής της Daily Journal έφτασε στο ρεκόρ των 404 δολαρίων στις 31 Δεκεμβρίου, μετά από άνοδο περίπου 50% τις τέσσερις εβδομάδες πριν.
"Αυτή η τιμή επιτεύχθηκε εν μέσω κερδοσκοπικής φρενίτιδας", δήλωσε ο Munger στην επιστολή του προς τους μετόχους της Daily Journal αυτό το μήνα.
Ο 97χρονος επενδυτής δήλωσε ότι "οι μέτοχοι δεν θα πρέπει να αναμένουν σημαντική ανατίμηση πάνω από αυτό το επίπεδο σύντομα", είπε.

Δεν υπάρχουν πλέον ευκαιρίες

Επιπλέον, η Munger τόνισε τη δυσκολία εύρεσης ευκαιριών στην τρέχουσα αγορά.
Μάλιστα, σχολίασε ότι η μετοχή της Apple με κεφαλαιοποίηση τρισεκατομμυρίων δολαρίων είναι «το πιο δραματικό πράγμα που συνέβη ποτέ σε ολόκληρη την παγκόσμια ιστορία των χρηματοοικονομικών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης